Make your day different

Logo Cover

Gwyneth Paltrow izrazila želju da je do oltara doprati njezin bivši suprug Chris Martin

Gwyneth Paltrow i producent Brad Falchuk uskoro će se jedno drugom zavjetovati na vječnu ljubav, a holivudska je glumica izrazila želju da je do oltara doprati njezin bivši suprug, frontman grupe Coldplay Chris Martin. S obzirom na to da su Gwyn i Chris nakon razvoda ostali u izuzetno prijateljskim odnosima, njezina je odluka naišla na oduševljenje brojnih obožavatelja neobičnog tria i njihove nesvakidašnje priče…

Otkako se za zaručila za producenta Brada Falchuka, Gwyneth Paltrow uživa u jednom od najljepših razdoblja u svom životu. Nakon glamurozne djevojačke zabave, holivudska glumica obavlja posljednje pripreme za vjenčanje. Jedna od njih je svakako i odabir kuma, a izvori bliski glumici navode kako se Gwyn dvoumi želi li da je do oltara doprati njezin bivši suprug, glazbenik Chris Martin, ili će ta čast pak pripasti redatelju Stevenu Spielbergu s kojim je veže dugogodišnje prijateljstvo.

@gwynethpaltrow

Nije tajna kako su Gwyneth i Chris nakon razvoda ostali u iznimno prijateljskim odnosima, stoga ideja da joj bivši suprug bude kum i ne zvuči toliko suludo. Bivši supružnici bili su u braku 13 godina, a u njemu su postali ponosni roditelji 13-godišnje kćeri Apple i 11-godišnjeg sina Mosesa.

@gwynethpaltrow
@chrismartinupdates

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci