Make your day different

Logo Cover

Gwyneth Paltrow izazvala pomutnju još jednim kontroverznim proizvodom koji će vas ili oduševiti ili zgroziti, a već je u potpunosti rasprodan

Lifestyle brend Goop, iza kojeg ponosno stoji holivudska glumica Gwyneth Paltrow, svakim danom broji sve više zadovoljnih kupaca, a u webshopu mogu se naći neobični proizvodi koji u kratkom roku izazivaju pomamu. Nakon svijeće pod nazivom ‘Ovo miriše kao moja vagina’, proslavljena poduzetnica lansirala je još jedan kontroverzni proizvod namijenjen ženama koji se razgrabio u trenu. Riječ je o setu pomoću kojeg muškarci mogu oblikovati model svog penisa kako bi se njihove partnerice mogle zabavljati same kada ih nema kod kuće…

Ususret blagdanima slavna glumica Gwyneth Paltrow predstavila je inovativan proizvod u sklopu vlastitog lifestyle brenda Goop koji je ostavio svijet u čudu, ali i oduševio brojne žene. Nakon što je postigla veliki uspjeh sa svijećom imena ‘Ovo miriše kao moja vagina’, 48-godišnja poduzetnica lansirala je set uz pomoć kojeg muškarci imaju priliku oblikovati model svog penisa, no finalni proizvod namijenjen je njihovim odabranicama.

@gwynethpaltrowdaily

Radi se o setu imena Clone-A-Willy, što u prijevodu znači ‘kloniraj spolovilo’, koji je pobudio velik interes kupaca diljem svijeta. Paket sadrži materijale pomoću kojih svaki muškarac može replicirati svoj penis i izraditi vibrator za svoju partnericu. Clone-A-Willy dolazi u pakiranju s baterijskim postoljem na koji se postavlja silikonski model muškog spolovila i tako poprima funkciju igračke za odrasle.

Clone-A-Willy, 34,99 £

Kontroverzni proizvod na službenoj stranici brenda Goop prodavao se po cijeni od oko 340 kuna, a u kratkom roku izazvao je pomamu i među ženama i među muškarcima. To najbolje potvrđuje iznenađujući podatak da je već u potpunosti rasprodan.

 
 

Reakcije obožavatelja zvijezde filma ‘Zaraza’ su, očekivano, podijeljene. Dok neki smatraju kako je s ovim proizvodom ipak malo pretjerala, drugi se slažu da je vrlo koristan i zabavan.

 
@hideandseekonjoy

‘Ovaj set omogućava paru da repliciraju identično muško spolovilo koje žene mogu koristiti dok je njihov dragi na putu’, ‘Pretjerano? Da. Zabavno? Budite sigurni u to. Vrijedi li vidjeti njegov izraz lica kad otvori poklon? Sto posto – da’, ‘Suprug i ja smo često razdvojeni jer on putuje zbog posla, ovo me spašava u danima krize’, ‘Ne znam što bih rekla’, ‘Što još neće izmisliti’, bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, prije svijeće ‘Ovo miriše kao moja vagina’ i Clone-A-Willy seta, Gwyneth Paltrow predstavila je i kristalna jaja za jačanje vagine izrađena od jantara ili ružičastog kvarca. One služe za uravnoteživanje menstrualnog ciklusa i rada hormona, kontroliranje mjehura i sprječavanja prolapsa maternice. Njihova cijena je iznosila između 367 i 442 kuna.

Iako im se prognozirao uspjeh, jaja su naišla na brojne kritike kupaca te su čak prijavljena Uredu za potrošače zbog lažnog reklamiranja da pomažu u liječenju. Taj gaf glumicu je koštao 145.000 dolara, koliki je iznos dobivene novčane kazne, uz što je svim mušterijama morala vratiti novac.

Foto: Instagram / Goop

Slični članci