Make your day different

Logo Cover

Gwyneth Paltrow i Demi Moore oduševile u baršunu od glave do pete, a nije mu odolio ni član britanske kraljevske obitelji! Pronašli smo 5 blejzera nosivih i danju…

Blejzer od mekog baršuna ( ili odijelo!) ove se jesenske sezone prometnuo u must-have komad! Nedavno smo ga imali prilike vidjeti na slavnim glumicama Gwyneth Paltrow i Demi Moore, glumcu Danielu Craigu, poznatom i kao slavnom biritanskom tajnom agentu James Bondu, ali i bivšem supermodelu Kate Moss. Svi oni baršunaste sakoe uklopili su u svoje kombinacije, a čak mu nije mogao ni odoljeti Princ William! Pliš će dati pravu dozu glamura svakom jesenskom stylingu pa ne bi bilo loše da se jedan nađe i na vašoj shopping listi….

Prema rezultatima istraživanja koje je provela poznata modna tražilica Lyst, baršunasti sako je ove jeseni jedan od najpoželjnijih komada.

 
 
 
 
 
 
@isislouw

Budući da jednako dobro funkcionira i u večernjim i u dnevnim lookovima, moramo se složiti da se radi o pametnoj modnoj investiciji.

@natalyosmann

Slavna glumica Gwyneth Paltrow toliko obožava pliš da je za eksluzivnu Gucci reviju koja se održala prije nekoliko dana u Los Angelesu odlučila rekreirati isti baršunasti outit koji je odjenula 1996. godine i zaludila modni svijet.

  Advertisement
  Advertisement
@et.fashion

Demi Moore također je početkom tjedna odjenula elegantni sako od baršuna talijanske marke Fendi povodom dodjele nagrada Wall Street Journala koja se održala u njujorškoj MoMA-i.

 
@checkthetag

Ono što je zanimljivo je činjenica da je baršunasti sako vrlo tražen kod muškaraca, a trendu se priklonio i ni manje ni više nego Princ William.

 
 

Naime, Vojvoda od Cambridgea se nedavno pojavio na dodjeli nagrada ‘The Earthshot Prize’ u glamuroznom tamnozelenom sakou od baršuna koji je kombinirao s crnim hlačama i dolčevitom, a mnogi su modni magazini presudili da je svojim elegantnim izdanjem zasjenio i uvijek besprijekorno dotjeranu suprugu Kate Middleton.

@dukeandduchessofcambridge

Pretpostavka je da je inspiraciju dobio od slavnog glumca Daniela Craiga, koji se na svjetskoj premijeri novog filma o britanskom tajnom agentu Jamesu Bondu (kojoj je prisustvovao i dio kraljevske obitelji uključujući i Williama), pojavio u ružičastom plišanom sakou.

Advertisement
Advertisement

 

@craigdanielbond

No, osim kod muškaraca, blejzeri od mekog baršuna ove jeseni uspješno pronalaze put i do ženskih ormara, što dokazuje i činjenica da je slavna manekenka i trendsetterica Kate Moss za vrijeme londonskog tjedna mode viđena u tamnoplavom plišanom sakou, kojeg je vješto sparila s bijelom košuljom i trapericama.

@weallblamejordan

Za one koji su spremni isprobati ovaj trend, izdvojili smo 5 sjajnih komada iz aktualne high street ponude.

Zara, 599,90 kn
Zara, 499,90 kn
Massimo Dutti, 1199 kn
Free People, 198 $
Free People, 228$

 

Foto: Instagram, Promo
Pripremila: L.H.

Slični članci