Make your day different

Logo Cover

Goran Višnjić objavio fotku staru tridesetak godina i duhovito pojasnio kako se u prošlom stoljeću snimao selfie

Goran Višnjić sljedeći će tjedan, točnije 9. rujna proslaviti 51. rođendan, a možda se upravo tim povodom glumački velikan prisjetio se svoje mladosti.

Iako svoju privatnost uvijek nastoji držati dalje od očiju znatiželjnika, uspješni hrvatski glumac Goran Višnjić katkad ne može odoljeti da se ne pohvali zanimljivim trenucima iz svakodnevnog života.

Slavni Šibenčanin, koji je svojim glumačkim talentom osvojio Hollywood još devedesetih godina, na svom Instagram profilu podijelio je fotografiju na kojoj pozira u dobi kad mu je bilo svega dvadesetak godina.

Na njoj pozira u sivoj majici, a do izražaja dolazi njegova već tada prošarana sijedinama kratko ošišana kosa i brada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic)

‘A ovo se dame i gospodo zove kako napraviti selfie. U stilu dvadesetog stoljeća’, napisao je u opisu fotografije snimljene prije 30 godina.

Fotografiju su komentirale glazbenice Doris Dragović i Ivana Vrdoljak Vanna, Goranova šogorica, koja je, pak, prije dva dana, točnije 1. rujna proslavila 53. rođendan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic)

Podsjetimo, nakon dugogodišnjeg života u Americi, Goran Višnjić prije tri godine s obitelji se preselio u Veliku Britaniju.

Sa suprugom Evom, s kojom je u braku od 1999. godine, donio je tu odluku jer je želio biti što bliže svojim roditeljima koji žive u Hrvatskoj.

Foto: Instagram

Slični članci