Make your day different

Logo Cover

Goran Ivanišević tuži bivšu suprugu Tatjanu Dragović i kćer Amber Mariju i to 10 godina nakon rastave braka! Što ga je na to navelo?

Bivši hrvatski tenisač Goran Ivanišević podigao je niz optužbi protiv bivše supruge, nekadašnje manekenke, a danas uspješne poduzetnice Tatjane Dragović. Opsežnu dokumentaciju povezanu s više sudskih postupaka koje je umirovljeni sportaš podnio protiv bivše supruge objavio je tjednik Nacional. Osvajač Wimbledona tužio je i kćer Amber Mariju jer traži polovicu stana koji joj je darovala majka Tatjana Dragović. Nije tajna da su Tatjana Dragović i Goran Ivanišević još tri godine nakon rastave braka njegovali dobre odnose. Što je to navelo legendarnog tenisača da se tek sada ‘okomi’ na bivšu suprugu i kćer koju, doznajemo, nije vidio više od dvije godine? Nakon što su dokumenti dospjeli u javnost, cijenjeni sportaš oglasio se na Instagramu, a nije izostao niti komentar njegove sadašnje supruge Nives Ivanišević…

Tjednik Nacional objavio je ekskluzivne dokumente koji otkrivaju sudske sporove između Gorana Ivaniševića i njegove bivše supruge Tatjana Ivanišević.

Iz tjednika navode da je umirovljeni 52-godišnji sportaš pokrenuo više sudskih postupaka protiv bivše supruge, 45-godišnje Tatjane Dragović, s ciljem da bivšoj manekenki i vlasnici concept storea ‘The Lab’ oduzme dio imovine i navodna pozajmica od 2,5 milijuna eura, a koja je i prije braka s Ivaniševićem ostvarila zavidnu međunarodnu karijeru modela, uživala titulu jedinog hrvatskog TOP modela, nosila je revije diljem svijeta za Chanel, Christian Dior i Oscar de la Rentu, snimala kampanje od kojih je samo ona od Jean Paul Gaultiera navodno koštala pola milijuna eura.

Bivša manekenka i poduzetnica, piše Nacional, budi ozbiljnu sumnju da više državnih tijela, uključujući policiju, sud i Centar za socijalnu skrb postupa krajnje pristrano u korist tenisača.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial)

Osvajač Wimbledona o svemu se oglasio u podužoj objavi na Instagramu, dotaknuvši se obiteljske situacije i odnosa s bivšom suprugom.

‘Ovako, onog trenutka kad sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T.D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda osvojila i još neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi’, napisao je umirovljeni tenisač i naveo svoje odvjetnike koji se, kako kaže, ‘ovim bave već dugo vremena’.

Na cijelu situaciju osvrnula se i njegova sadašnja supruga, radijska voditeljica Nives Ivanišević, koja je izrazila podršku svom životnom partneru i ocu sinčića Olivera. ‘Pravda je spora, ali dostižna’, poručila je u komentaru radijska voditeljica.

Istina, Tatjana Dragović nije osvojila prestižni Wimbledon, ali ni Goran Ivanišević nije nosio Chanelove revije, nije krasio naslovnice najslavnijih svjetskih magazina, niti je svoju prvu nekretninu kupio zarađenim novcem od snimanja modnih kampanja diljem svijeta. Štoviše, upoznao ju je kao djevojku koja je tada bila financijski neovisna i koja si je zarađenim novcem mogla osigurati već tada lagodan život. Godinama kasnije vodila je brigu i o Goranovoj karijeri o čemu je on sam javno progovorio.

Pogledajte VIDEO:

Prema pisanju Nacionala, trener srpskog tenisača Novaka Đokovića tužio je i kćer, 20-godišnju Amber Mariju, danas studenticu prve godine Pravnog fakulteta, tražeći polovicu stana koji joj je darovala Tatjana Dragović, tvrdeći da je ugovor o darovanju stana suprotan moralu hrvatskog društva. Usto, Ivanišević zahtjeva i da kćeri više ne plaća alimentaciju.

Pokrenuo je više postupaka s ciljem da bivšoj manekenki oduzme dio imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma, a od nje traži i povrat navodne nepostojeće pozajmice od vrtoglavih 2,5 milijuna eura.

Naime, iako, navodno, sudu nije priložio nikakav ugovor o pozajmici, niti bilo koji drugi uvjerljiv dokument koji bi potvrdio potraživanje, sud je Tatjani Dragović blokirao sve račune i zabranio raspolaganje imovinom.

Luksuzan stan koji je postao predmet sudskog spora nalazi se u centru Zagreba te Tatjana Dragović i danas u njemu živi s njihovom zajedničkom kćeri.

Cijeli stan uređen je minimalistički, s bijelo obojenim zidovima i namještajem modernih linija, a za uređenje je zaslužan dizajnerski dvojac Franić i Šekoranja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vlaho (@v.l.a.h.o)

Teniski as bivšu je suprugu, jednu od najpoznatijih domaćih ( i svjetskih!)  manekenki, upoznao 1998. godine, nakon što ju je uočio na naslovnici časopisa Cosmopolitan. Godinu dana kasnije objavili su zaruke, a u bračnu luku uplovili su tek 2009. godine u Sjedinjenim Američkim Državama, daleko od očiju znatiželjne javnosti. Godinu dana ranije bivši tenisač uhvaćen je u preljubu s voditeljicom Vanjom Halilović.

Ivanišević je najprije poricao nevjeru, a kasnije je sve priznao i uputio javno pismo isprike nevjenčanoj supruzi:

‘Imao sam potrebu javno istupiti jer sam povrijedio osobu do koje mi je neizmjerno stalo. Svjestan sam da sve što kažem ili učinim ne može umanjiti moja djela i posljedice istih. Ovim putem se ispričavam svojoj supruzi što sam je povrijedio. Ona je jedina osoba koju volim, s kojom želim provesti svoj život i nadam se da će mi jednoga dana moći oprostiti. U posljednje vrijeme iznesene su brojne neistine. Moram reći da se ne osjećam krivim ni prema kome osim prema Tatjani i našoj djeci, nakon svega što se dogodilo. Svi ostali učesnici sudjelovali su u tome svjesno, svojevoljno i dobro znajući što rade, pa tako, kao i ja, sami odgovaraju za svoje postupke. Svaki čovjek tvorac je vlastitih zabluda.’

Slavni supružnici razveli su se 2013. godine, a tijekom braka postali su roditelji danas 20-godišnje kćeri Amber Marije i četiri godine mlađeg sina Emanuela. Par, koji je tada uživao popularnost na ovim prostorim kakvu uživaju Victoria i David Backham u svjetskim razmjerima, teško će netko nadmašiti, a o njihovom odnosu Goran je svojedobno progovorio u intervjuu Fani Stipković.

Pogledajte VIDEO:

Inače, Amber Marija Ivanišević bila je odlična učenica elitne zagrebačke XV. gimnazije. Mlađahna ljepotica, koja sve više nalikuje zgodnoj majci, od oca Gorana naslijedila je sportski duh, no umjesto u tenisu, pronašla se u jahanju s kojim niže uspjehe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LAB (@thelabstore)

Nakon što su 2013. jedno drugome odlučili reći ‘zbogom’ i okončati četverogodišnji brak, uspješna poduzetnica i osvajač Wimbledona ponovno su pronašli ljubavnu sreću uz nove partnere s kojima su dobili po još jedno dijete.

Bivša manekenka u dugogodišnjoj vezi s manekenom i glazbenikom Vlahom Arbulićem dobila je i osmogodišnju kćerkicu Luce, dok je umirovljeni tenisač Goran Ivanišević uplovio u bračnu luku s radijskom voditeljicom Nives Ivanišević i dobio sinčića Olivera.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci