Make your day different

Logo Cover

Goran Ivanišević puca od ponosa! Njegov sin Emanuel u Umagu trenirao s tenisačem Marcom Cecchinatom koji u karijeri ima 16. mjesto na ATP ljestvici

Emanuel Ivanišević, 15-godišnji sin našeg proslavljenog tenisača i osvajača Wimbledona, Gorana Ivaniševića danas je na ATP stadionu u sklopu Plava Laguna Croatia Opena Umag trenirao s talijanski tenisačem Marcom Cecchinatom koji u karijeri ima 16. mjesto na ATP ljestvici.

Umag je domaćin još jednog Croatia Opena, našeg najstarijeg i najpoznatijeg teniskog turnira, koji se održava već 33. put.

Emanuel Ivanišević

Trening svog sina Emanuela, koji je u siječnju osvojio prvenstvo Hrvatske u kategoriji do 16 godina, s 30 – godišnjom teniskom zvijezdom iz Italije Marcom Cecchinatom s južne je tribine s ponosnom je pratio Goran Ivanišević, naš proslavljeni tenisač i glavni trener Novaka Đokovića.

Emanuel Ivanišević i Marco Cecchinato

‘Drago mi da moj sin dijeli istu strast prema tenisu kao i ja. Ponosan sam na svaki njegov korak, a gledati ga ovako na teniskom terenu kako gradi svoju karijeru s reketom u rukama je jedan zbilja poseban osjećaj’, izjavio je 51 – godišnji Goran Ivanišević.

Goran Ivanišević

Bivši tenisač iz prvog braka s nekadašnjom manekenkom, danas uspješnom poduzetnicom, Tatjanom Dragović uz sina Emanuela ima i 20-godišnju kćer Amber Mariju.

U drugom braku s Nives Ivanišević dobio je još jednog sinčića, četiri godine starog Olivera.

Emanuel Ivanišević

Foto: ATP Umag 2023

Slični članci