Make your day different

Logo Cover

Godine joj ne mogu ništa: Sharon Stone zauzela zavodljivu pozu u badiću i raspametila svijet božanstvenom figurom u sedmom desetljeću života

Otkako je ulogom u filmu ‘Sirove strasti’ zaradila titulu seks simbola, zgodna Sharon Stone ne prestaje mamiti uzdahe, a čini se kako se nije puno toga promijenilo od devedesetih godina do danas. Cijenjena glumica ‘zapalila’ je društvene mreže zavodljivom fotografijom u sedmom desetljeću života i iznova potvrdila da joj godine ne mogu ništa. Slavna producentica pozirala je u chic kupaćem kostimu i pokazala ubojite noge, koje duguje predanim treninzima, a komplimenti oduševljenih obožavatelja ne prestaju pristizati…

Iako je u ožujku navršila 63 godine, seks ikona Sharone Stone dokazala je da i dalje zavrjeđuje nositi ovu laskavu titulu koju je zaradila ulogom u filmu ‘Sirove strasti’.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Dok je za mnoge ljeto već odavno završilo, proslavljena glumica još uvijek uživa u posljednjim sunčanim danima na obali, a idiličan dan na moru ovjekovječila je zavodljivom fotografijom u kupaćem kostimu.

@sharonstonefanclub

Holivudska zvijezda u prvi plan stavila je božanstven noge, na kojima bi joj pozavidjele i puno mlađe djevojke. Mnogi se ne mogu načuditi ni njezinom tanašnom struku u sedmom desetljeću života, a komplimenti na račun ubojitog izgleda pljušte sa svih strana.

‘Briga o sebi je važna’, poručila je Sharon i primila brojne komplimente: ‘I dalje si tako prokleto seksi, dovijeka’, ‘Izgledaš senzacionalno’, ‘Prekrasna i snažna žena, čuvaj se’, ‘Venera’, ‘Boginja’, ‘Stariš li ti uopće?’, ‘Wow’, ‘Želim biti ti!’.

 
@sharonstone

Inače, za jednu od omiljenih holivudskih glumica mentalno zdravlje jednako je važno koliko i tjelesno, stoga nastoji biti vrlo aktivna kroz cijeli dan. Upravo takvom stilu života duguje besprijekornu figuru u 64. godini.

‘Ljudi misle da morate ići u teretanu i neprestano dizati tonu utega, ali ne morate. Morate pokretati svoje tijelo i dodati malo otpora. Kada radim za računalom, na ruke stavljam utege. Iznenadili biste se da znate koliko tako radite za svoje ruke. Te male stvari čine razliku’, pojasnila je u nedavnom intervjuu za Vogue.

@sharonstonefanclub

‘Svaki put kad vježbam, radim nešto drugačije, ovisno o tome koji dio tijela želim pokrenuti’, istaknula je Sharon Stone još 2014. za časopis Shape, dodavši kako u teretanu nastoji odlaziti od četiri do pet puta tjedno.

Uz navedeno, poznato je da junakinja serije ‘The Ratched’ puno meditira i ne pije alkohol, a odnedavno je počela izbjegavati mliječne proizvode i šećer.

Foto: Instagram

Slični članci