Make your day different

Logo Cover

Glumica Tara Thaller i glazbenik Faris Pinjo razvode se nakon godinu i pol dana braka, evo što je presudilo krahu njihove ljubavi…

Domaća glumica Tara Thaller i njezin suprug, bosanskohercegovački glazbenik Faris Pinjo, razvode se nakon godinu i pol dana braka. Razlog su, prema svemu, brojne poslovne obveze koje su dovele do njihovog udaljavanja, a brak su, navodno, okončali sporazumno. Vijesti o krahu ljubavi mladog umjetničkog para potvrdio je menadžer glazbenika, a sam je za Večernji list obznanio kako okreće novu stranicu u životu…

Braku domaće glumice i glazbenice Tare Thaller i bosanskohercegovačkog glazbenika Farisa Pinje došao je kraj, doznaje Večernji list.

Uspješna 25-godišnja glumica i glazbenik bračne zavjete izmijenili su u prosincu 2021. godine, a odluku o razvodu donijeli su sporazumno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tara Thaller (@tara.thaller)

‘Istina je, Tara i ja zajednički smo donijeli ovu odluku. Pokušali smo spasiti brak, no brojne poslovne obveze koje smo oboje imali proteklih mjeseci jednostavno su dovele do toga da smo se međusobno udaljili. Znam da će ovo biti medijski zanimljiva tema, oboje smo javne osobe pa nam je jasan i interes javnosti, no želim reći da smo brak okončali bez gorčine, bez negativnih emocija i bez raščlanjivanja krivice. Imali smo i divnih zajedničkih trenutaka i siguran sam da smo na njima oboje zahvalni, ali sada je došlo vrijeme da krenemo svatko svojim putem’, rekao je iskreno 27-godišnji glazbenik koji se 2015. godine natjecao u talent showu ‘X Factor Adria’, pod mentorstvom Tonćija Huljića.

Vrlo brzo vijesti o razvodu potvrdila je i zagrebačka glumica za Gloriju.

Istina je da se Faris i ja razvodimo. Zajedno smo došli do odluke kako je vrijeme da svatko krene svojim putem i razvija se u svome smjeru. Iskreno, svaka takva odluka je teška, no kad je stav obostran, razlaz je znatno lakši. Ostajemo u dobrim odnosima i podržavamo se u daljnjoj budućnosti i radu’, otkrila je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tara Thaller (@tara.thaller)

Sada, već bivši supružnici upoznali su se 2019. na Sarajevo Film Festivalu, a postali su par tijekom studija na tamošnjoj Akademiji scenskih umjetnosti.

Bračne zavjete izmijenili su u prosincu 2021. godine, u njezinom rodnom Zagrebu.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci