Make your day different

Logo Cover

Glumica Kirstie Alley preminula u 71. godini života nakon kratke borbe s rakom! Tužnu vijest otkrila su djeca zvijezde serije ‘Kafić Uzdravlje’

Američka glumica Kirstie Alley, slavna po ulogama u tv serijama ‘Kafić Uzdravlje‘ (Cheers) i ‘Veronica’s Closet’ (Veronikine tajne), filmu ‘Drop Dead Gorgeous’ (Crkni ljepotice) i seriji filmova ‘Gle tko to govori‘ preminula je u dobi od 71 godine nakon kratke borbe s rakom. Tužnu vijest objavila su na Instagramu njezina djeca, a brojne slavne osobe opraštaju se od preminule glumice na društvenim mrežama…

‘S tugom vas obavještavamo da je naša nevjerojatna, hrabra i voljena majka umrla nakon borbe s rakom, koji je tek nedavno otkriven’, objavila su njezina djeca, William True Stevenson i Lillie Price Stevenson.

‘Umrla je okružena članovima najuže obitelji. Ustrajno se borila protiv bolesti. Koliko god je bila nevjerojatna na filmskom platnu i na ekranu, bila je još nevjerojatnija majka i baka’, stoji u objavi obitelji, u kojoj su i izrazili zahvalnost osoblju bolnice Moffitt Cancer Center i svima ostalima koji su bili uz njihovu majku.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Kirstie Alley (@kirstiealley)

‘Želja i strast naše majke za životom, njezina vječna radost stvaranja bili su bez premca i nadahnuli su nas da živimo život punim plućima baš kao što je to činila ona. Hvala vam na ljubavi i molitvama i molimo vas da u ovom teškom trenutku poštujete našu privatnost’, zamolili su članovi obitelji u objavi.

Kirstie Alley glumila je popularnoj tv seriji ‘Kafić uzdravlje’ od 1987. lik Rebecce Howe.

Godine 1991. dobila je Zlatni globus za najbolju glumicu i Emmy za glavnu glumicu, a drugu nagradu Emmy dobila je 1994. za ulogu Sally Goodson u filmu ‘Davidova majka’.

Značajne uloge ostvarila je i u filmovima ‘Star Trek II: Khanov bijes’ i kultnom filmu ‘Drop Dead Gorgeous’ (Crkni ljepotice).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DMF 🍿 (@dailymoviefeast)

Od glumice se dirljivim riječima oprostio John Travolta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

S glumcem Johnom Travoltom krajem 80-ih i početkom 90-ih godina glumila je u komediji ‘Gle tko to govori’ i njezinim dvama nastavcima, a svečanu premijeru filma ‘The Fanatic‘ iskoristili su za ponovni susret i druženje. Poput Travolte i Kristie Alley bila je dugogodišnja pripadnica scijentološke zajednice.

Foto: Instagram

Slični članci