Make your day different

Logo Cover

Glumačka zvijezda ‘Elvisa’ Austin Butler novi je globalni YSL ambasador za miris MYSLF, viziju moderne muževnosti

YSL beauty s ponosom predstavlja Austina Butlera kao globalnog ambasadora svog novog mirisa MYSLF – suvremene vizije muževnosti.

‘Čast mi je što sam pozvan da se pridružim YSL beauty obitelji. Tijekom posljednjih nekoliko godina razgovarao sam s ljudima koji su poznavali gospodina Saint Laurenta. Bio je autentičan, bio je buntovnik i to volim kod njega. Osjećam se privilegiranim što sam dio baštine koju je on pokrenuo’, izjavio je 31 – godišnji glumac Austin Butler koji je nedavno, navodno, zaprosio 21-godišnju manekenku Kaiu Gerber, nakon godinu i pol veze.

Jedan od najhvaljenijih glumaca svoje generacije, američka zvijezda u usponu, već je surađivao s nekima od najprestižnijih redatelja – Quentin Tarantino, Baz Luhrmann, Jim Jarmusch, a sada i sa Jeff Nichols i Denis Villeneuve za nadolazeći film ‘Bikeriders’ i drugi nastavak filma ‘Dune’.

Njegova izvanredna izvedba u filmu ‘Elvis’ nominiranom za Oscara pokazala je njegovu jedinstvenu sposobnost portretiranja složenog, uvjerljivog lika – i kao čovjeka i kao legende. Njegove tri godine napornog rada prepoznate su nominacijom za Oscara, uz Zlatni globus i nagradu BAFTA za najboljeg glumca.

Austin u potpunosti prihvaća sve aspekte svoje osobnosti i ono što jest. Nježan i autentičan. Samopouzdan, ali pristupačan. Jednostavan, ali kompleksan. Nitko nije mogao tako istinski utjeloviti novi MYSLF miris i biti autentičniji glas YSL beauty vizije moderne muževnosti.

‘U potrazi za figurom koja bi utjelovila YSL beauty viziju nove muževnosti, nije mogao postojati bolji izbor za nas od Austina Butlera. I kao umjetnik i kao ljudsko biće, on utjelovljuje vrijednosti koje izražava naš brend kroz MYSLF, moderan prikaz onoga što znači biti muškarac. Biti onaj koji prihvaća sve aspekte svoje osobnosti, priznaje svoju individualnost i velikodušnost, bez pardona. Zbog toga s ponosom možemo predstaviti Austina Butlera kao najnovijeg ambasadora YSL beauty mirisa’, izjavio je Stephan Bezy, međunarodni generalni direktor, YSL beauty.

Kampanja je prava filmska eksplozija. Ona je susret između dva sjajna, nagrađivana mlada talenta na njihovom prvom reklamnom projektu ikada – Austin Butler i dobitnica Zlatne palme za Titane, Julia Ducournau, jedna je od najperspektivnijih redateljica svoje generacije poznata po snažnim i realističnim slikama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty)

Snimljen s upečatljivom i odvažnom estetikom koja odiše vizualnim kodovima luksuza i ljepote, film – promjenjiv i dinamičan – priča emotivnu priču u kojoj Austin Butler utjelovljuje sve ono što jest.

Kampanju za tisak fotografirao je Gray Sorrenti, fotograf iz New Yorka: ‘Za mene je muževnost najbolje definirana samopouzdanjem, suptilnošću, ljubaznošću i elegancijom, a Austin utjelovljuje sve to. Raditi s njim bilo je veliko iskustvo. Bio je otvorenog uma, velikodušan i vrlo zabavan. Zaista je bilo zadovoljstvo fotografirati ga’.

Reklamni spot za kampanju bit će predstavljen 22. Kolovoza na @yslbeauty

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty)

Foto: promo

Slični članci