Make your day different

Logo Cover

Glumac Rufus Sewell po treći put staje pred oltar! Britanski zavodnik zaprosio 30 godina mlađu djevojku Vivian Benitez u Rimu

Britanski glumac Rufus Sewell po treći put uplovit će u bračnu luku. Slavni zavodnik, kojeg publika ponajbolje pamti po ulogama u filmovima ‘The Holiday‘ i ‘Amazing Grace‘ odlučio je kleknuti pred svoju 30 godina mlađu izabranicu Vivian Benitez na romantičnom putovanju u Rimu…

Glumac Rufus Sewell, najpoznatiji po ulogama u seriji ‘The Diplomat‘ te filmovima ‘Ljubav i praznici‘ i ‘Turist‘ odlučio je dati braku novu, treću šansu.

Britanski 56-godišnji zavodnik kleknuo je pred 27-godišnju djevojku Vivian Benitez, koja se na društvenim mrežama pohvalila radosnim vijestima i pokazala očaravajući dijamantni prsten.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli vivian benitez (@vivv)

Američka glumica, koja je ostvarila uloge u  filmu ‘Arsenalu‘ i serijama ‘Criminal Minds‘ i ‘Sky Dancers Grown Up‘, pohvalila se njihovom zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama, a na njoj se može vidjeti i dijamantni prsten koji joj je budući suprug poklonio.

‘Dok nas smrt (ili njegovo hodanje u cipelama po kupaonskim tepisima) ne rastavi‘, napisala je u objavi popraćenoj romantičnim fotografijama nastalih u Rimu, a u komentarima su joj brojni obožavatelji uputili čestitke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DREW GURIAN (@drewgurian)

Iako se ne zna točan datum kada su započeli svoju romansu, nagađa se kako su skupa još od 2019. godine. Pojavljivanja u javnosti sveli su na minimum, a mlada glumica s vremena na vrijeme objavi njihove zajedničke fotografije na Instagramu.

Za markantnog glumca ovo će biti treći brak. Prva supruga bila mu je australska novinarka Yasmin Abdallah. Vjenčali su se 1999. godine, a razveli svega godinu dana kasnije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli vivian benitez (@vivv)

S drugom suprugom, producenticom i scenaristicom Amy Gardner stao je pred oltar 2004. godina, no razveli su se dvije godine kasnije. Roditelji su 21-godišnjeg sina Williama Douglasa Sewella, a osim sina, britanski glumac  ima desetogodišnju kćerkicu Lolu iz romantične veze s autoricom Ami Komai.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci