Make your day different

Logo Cover

Glazbena i modna ikona Rihanna novo je lice kultnog J’Adore parfema! Njezina ženstvenost, strast i moderan duh utjelovljuju ovaj čuveni Dior miris

Francuska modna i kozmetička kuća Dior s oduševljenjem predstavlja novo lice kultnog J’adore parfema – glazbenu i modnu ikonu Rihannu, čija izvanredna ljepota i univerzalna privlačnost utjelovljuju svijet ovog čuvenog mirisa. Kampanja koju je snimio Steven Klein bit će objavljena 1. rujna…

J’adore miris kultne francuske kuće Dior desetljećima je prisutan kao simbol moćne, oslobođene i neovisne žene.

Rezonirajući s njezinom osobnom pričom, sasvim se logično nametnulo kako će novo lice ovog kultnog parfema postati glazbenica Rihanna, koja ga nosi kao amblem smjelosti i zavodljivosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dior Beauty Official (@diorbeauty)

Rihanna utjelovljuje ženstvenost, strast i moderan duh koji J’adore predstavlja. S Rihanninim magnetskim šarmom i globalnom privlačnošću, brend započinje novo uzbudljivo poglavlje.

‘Biti novo lice J’adorea je velika čast i misija. Posebno se radujem pridružiti se ovoj avanturi i doprinijeti joj kroz svoj svijet, svoju priču, svoje korijene, kao i kroz svoju kreativnost i ženstvenost’, izjavila je Rihanna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dior Beauty Official (@diorbeauty)

‘Nevjerojatno smo ponosni što možemo poželjeti dobrodošlicu Rihanni u obitelj Dior. Njezin zlatni san obećava biti jedinstven, odražavajući miris koji je prisutan za žene, a zadržava svoju blistavost. Neobičan talent, odvažnost i zadivljujuća ljepota ove apsolutne zvijezde idealno su utjelovljenje blistave, snažne Diorove ženstvenosti koja nadilazi generacije. Christian Dior bi je definitivno sam najviše obožavao’, izjavila je izvršna direktorica Dior parfema Véronique Courtois.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dior Beauty Official (@diorbeauty)

Foto: Promo/Instagram


Slični članci