Make your day different

Logo Cover

Koja glamurozna zabava: Evo kako je (i gdje) Sonja Kovač proslavila svoj 34. rođendan…

Frapantna Sonja Kovač, naša popularna glumica i blogerica, već nas dulje vrijeme časti predivnim fotografijama s njenih putovanja, a nakon što je  otkrila čarolije Grčke i Turske,  uoči svog 34. rođendana, 18. lipnja, počastila se ‘izletom’ u Las Vegas. Svjetska cura zna kako raskošno proslaviti rođendan, a zna i kojim će raskošnim detaljima privući fanove da mahnito lajkaju njene fotke.

Nakon čarobne Turske i Grčke, naša proslavljena glumica i fashion-travel-beauty blogerica Sonja Kovač, zaputila se na mali ‘izlet’ u Las Vegas gdje je jučer raskošno proslavila 34. rođendan.

Pohvalila se neodoljivom fotografijom na Instagramu, u samom srcu kockarske meke, ispred replike Eiffelovog tornja i, primijetili ste, obaveznim balonima u kadru.

@xoxosonjakovac

Formulu da se na Instagramu pokazuje u što raskošnijem izdanjem, uz mnoštvo detalja i šarenila, otkrila je već odavno. Čak bismo mogli reći da su postali njen zaštitni znak s putovanja, no iako uvijek smještena u šarenilu, Sonja dobro zna kako sebe ipak staviti u prvi plan.

@xoxosonjakovac

To je naravno njena strast za modom i odabir kojim baš uvijek oduševi.

Kako na ‘putu do rođendana’, na biciklu, uz obavezne balone i odličan sportski stil s modernim trapericama visokog struka i rasparanih nogavica, s romantičnom košuljicom otvorenih ramena.

@xoxosonjakovac

A tako i u glamuroznom rođendanskom Las Vegas izdanju u predivnoj dugoj ružičastoj haljini s resicama i elegantnim bijelim sandalama.

Fotografije: Instagram

Slični članci