Make your day different

Logo Cover

GIVEAWAY: Prazna ti je kozmetička torbica? Imamo rješenje! Osvoji ulaznice za Beauty & Hair Expo Zagreb, događaj koji postavlja nove trendove

Beauty teme prilično je dinamično, a ponekad i izazovno pratiti. Gotovo niti jedna industrija unazad nekoliko godina nije doživjela toliki procvat. Posebno je zanimljivo koliko se ova dinamična industrija promijenila u tom periodu. U nastavku doznajte kako tri sretne dobitnice mogu osvojiti po dvije ulaznice za Beauty & Hair Expo Zagreb, događaj koji postavlja nove trendove!

Tanke obrve, gusti pramenovi na kosi, prenaglašen make up… samo su djelići trendova koji se izmjenjuju u beauty svijetu. Aktualno pitanje u beauty industriji je i njezina ekološka prihvatljivost.

O trenutnim trendovima i onima koji tek dolaze, spremno će progovoriti stručnjaci iz kozmetičke i hairstyle industrije od 10.-12.03. na Zagrebačkom velesajmu.
U nastavku doznajte kako tri sretne dobitnice mogu osvojiti po dvije ulaznice!

Kako biste pokušali osvojiti ulaznice putem Facebook stranice portala Cover Style, ispunite uvjete natječaja:

 

1. lajkati stranice Cover Style i potvrditi dolazak/zanimanje OVDJE!
2. shareati objavu na svom profilu (javno kako bi nam bila vidljiva)
3. u komentar označiti 3 prijateljice za koje mislite da bi voljele otkriti nove beauty trendove
4. zapratiti NOVI profil @coverstyle.hr

Želite li okušati sreću putem Instagrama i pokušati osvojiti ulaznice, ispunite uvjete natječaja:

1. zapratiti NOVI profil @coverstyle.hr
2. u komentar označiti 3 prijateljice za koje mislite da bi željele otkriti nove beauty trendove
3. shareati objavu na Instagram Storyju i označiti @coverstyle.hr

Giveaway traje do 9.03. (četvrtak) kada ćemo nasumično odabrati i objaviti imena 3 sretnih dobitnika koji će osvojiti po dvije ulaznice!

PROGRAM SAJMA

Najavljujemo 4. Hrvatski kongres estetske medicine s međunarodnim sudjelovanjem, Međunarodno brijačko natjecanje – Barber Battle Croatia 2023, 2. Beauty&Business konferenciju, look&learn seminare, učenička natjecanja, modne revije i još puno toga.

Budite informirani i saznajte što je tek pristiglo iz svjetskih beauty središta. Očekuju vas tri dana obojana mirisima i čarolijom svijeta ljepote. Pronađite u bogatoj ponudi najbolje za sebe i uživajte u brojnim tretmanima jer proljetni makeover počinje s Beauty&Hair Expo 2023.

POGODNOSTI ZA POSJETITELJE

I naravno, ne zaboravite nadopuniti svoju kozmetičku torbicu novim proizvodima po povoljnim sajamskim cijenama.

Pratite naše društvene mreže i saznajte na vrijeme sve informacije o iznenađenjima koja su pripremili naši izlagači i partneri na najvećem regionalnom sajmu BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2023.

ULAZNICE I RADNO VRIJEME

Cijena ulaznice iznosi 4 eura, a za učenike i studente 2 eura. Radno vrijeme je od 10 do 19 sati, osim u nedjelju kada sajam radi do 18 sati.

Više informacija možete pronaći na web stranici i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

 

Foto: promo

Slični članci