Make your day different

Logo Cover

GIVEAWAY portala Cover Style je završio! Doznajte imena 5 sretnih čitateljica na čije kućne pragove stiže luksuzni božićni goodie box

Blagdanska groznica polako počinje, a nije zaobišla ni našu redakciju. I ove godine pripremili smo premium goodie box prepun genijalnih iznenađenja. Crna baršunasta kutija s prepoznatljivim logom portala vrvi od kvalitetnih beauty proizvoda koji bi svakome izmamili osmijeh na lice. U nastavku doznajte na čiji će kućni prag stići će po jedan primjerak našeg luksuznog božićnog goodie boxa, ali i što se sve u njemu krije jer svaki ne sadrži iste proizvode …

Blagdani donose veselje, toplinu, ljubav i – darivanje. Kao i dosad, Cover Style iznenadit će vjerne čitatelje, suradnike i poznata lica tradicionalnim poklon-kutijama koje malo tko ne bi volio ugledati pod borom.

Doznajte kakva sve iznenađenje krije magično lijepi XMAS box u režiji lifestyle portala Cover Style – OVDJE, a u nastavku i imena sretnih dobitnika.

Naše dvije poklon-kutije putem Facebook stranice portala Cover Style, osvojile su:

Ivona Stefanek Banovic

Sandra Nekic Radicevic 

Putem Instagrama  jedan od naša tri goodie boxa, osvojile su:

@anaparencan
@dunjadunkovic
@zorro_jagodic

*Posebna zahvalaPosebna zahvala agenciji Romb Marketing Strategy na stručnom vodstvu, Promopointu na kreativnoj realizaciji poslovnih poklona, od srca veliko hvala i Kartonaži Hudetz i gospođi Tanji Hudetz na uvijek predivnim kutijama koje su ujedno postale i zaštitni znak lifestyle portala Cover Style te svaki put iznova izmamile osmijeh na lica onih u čije su ruke stigle.

Foto: Kristina Vrdoljak

Slični članci