Make your day different

Logo Cover

GIVEAWAY: Doznajte kako možete osvojiti službene dresove HNS-a i Jana majice limitiranog izdanja u kojima svi žele navijati

Iako je studeni, predblagdansku groznicu preduhitrila je ona nogometna. To i ne čudi jer na rasporedu je najatraktivniji sportski događaj na svijetu. Pozitivna napetost raste iz dana u dan jer svi nestrpljivo iščekujemo prve poteze naših Vatrenih u Katru. Iako mala zemlja, Hrvatska je već dokazala da nam to nije problem dok god imamo veliko srce na terenu. Veličanstvenih 11 kreće u napad na svjetsku titulu.

Riječi podrške i ohrabrenja pristižu sa svih strana, a vrlo jednostavno ih možeš širiti i ti!

Jana, kao i do sada, Vatrene podržava na inspirativan i motivirajuć način. Osim što kao službena voda HNS-a pruža potrebnu hidraciju, ovo prvenstvo širi nacionalni naboj LIMITED EDITION bocama 0,5l s motivirajućim porukama reprezentativaca i izbornika.

Ukupno 10 citata koje potpisuju igrači i izbornik putem Janinih boca šalju poruke međusobne podrške, zajedništva, ustrajnosti, motivacije, ohrabrenja i vjere u pobjedu. Uz navijačke motive, ove boce su nešto što želiš držati u ruci za vrijeme bodrenja repke!

 

Kako ova nogometna priča ne bi ostala samo na bocama, inspirativne citate s potpisima imat ćeš priliku nositi na totalno stylish način – oblačenjem posebno dizajniranih Jana majica. Osim što su privlačnog dizajna, udodne i tople, nose snaže poruke koje možeš nositi i ti!

Od 24.11. prati Jana društvene mreže ( Facebook i Instagram ) jer ćeš putem njih moći osvojiti službene dresove i majice limitiranog izdanja u kojima svi žele navijati ovo prvenstvo.

Do tada, razmisli o tome koja su ti najdraža sjećanja na prošlo prvenstvo i veliki uspjeh Vatrenih kada je cijeli svijet aplaudirao povijesnom uspjehu.

Sretno!

Foto: promo

 

Slični članci