Make your day different

Logo Cover

Sretna dobitnica Glow&Go proizvoda koji u sebi ima onu pravu dozu glamura i s potpisom beauty brenda Bela Glow jeeeee………

Cover Style i Bela Glow, popularni beauty brend iza kojeg stoji sve ono što ženu čini lijepom, jednu čitateljicu daruju s kul proizvodom Glow&Go koji u sebi nosi onu pravu dozu glamura. Ime sretne dobitnice doznajte u nastavku….

Glow&Go je proizvod koji bi svaka zaljubljenica u beauty proizvode trebala imati u svojoj torbici, koji bi rado vidjela ispod svoje božićne jelke. Riječ je o višenamjenskom puder losionu za tijelo i lice koji kada se nanese osim što prekriva nepravilnosti, potamni kožu i daje divan sjaj.

Tia Mamić

Osim po samim mogućnostima namjene ovaj proizvod se i ističe po svom mirisu ambre. Miris toliko specifičan i upečatljiv da je postao i svojevrsni zaštitni znak proizvoda.

A sretna dobitnica Glow&Go proizvoda jeeeee…

 

Emily Bosman

Čestitamo!

 

Više o beauty brendu Bela Glow

Bela Glow, beauty brend iza kojeg stoji sve ono što ženu čini lijepom. Njegovati i voljeti samu sebe ključ je svake sretne žene, a kada uz to imaš prijateljicu koja ti čuva leđa, uspjeh je neizostavan.

Lada Mitrašinović i Tia Mamić sjedeći jednog dana na kolačima odlučile su svoje dugoročno prijateljstvo upotpuniti zajedničkim poslovanjem. Iz ovog prijateljstva nastao je Bela Glow, brend koji je tek prije svega nekoliko mjeseci ugledao svijetlo dana, a već sada bilježi veliki uspjeh u Hrvatskoj i izvan nje.

Lada poznatija kao Bela make up godinama je pratila potrebe drugih žena i svojim talentom otvorila sebi mnoga vrata stoga, nije ni čudno što je njen sljedeći korak bio stvaranje svoje kozmetičke linije. Tko će bolje znati što ženi treba, ako ne ona kroz čije je ruke prošao pozamašan broj lica. Tia svojim iskustvom visual merchandising menadžera i projekt menadžera u Americi, kao i u mnogim drugim projektima stekla je sve što je potrebno za uspješno poslovanje u beauty industriji.  Tia i Lada su kombinacijom svojih znanja i vještina stvorile kvalitetu, postojanost i potrebu za lijepim. Stvorile su Bela Glow, brend koji njeguje tvoju ljepotu.

‘Htjele smo napraviti uspješnu poslovnu priču. Priču u kojoj u svrhu ženske ljepote od početka procesa, pa do samog kraja surađuju isključivo žene. Razmišljali  smo o tome koji je to proizvod koji svaka žena treba, a da nema individualni pristup poput klasične kreme i njege.  Budući da nam je lajtmotiv čitavo vrijeme bio lijep i njegovan izgled kože, stvorile smo Glow&Go’, objasnila nam je Lada.

Lada Mitrašinović

Glow&Go je proizvod prvijenac, a u prodaju je pušten i brončani pigment u prahu Cosmo Glow. Proizvod namijenjen za oči, lice i tijelo, ovaj pigment je napravljen kako bi ga jednostavno mogli nanositi baš svi, profesionalni vizažisti ali i oni koji imaju minimalno iskustva u dekorativnoj kozmetici.

‘Cosmo Glow je za nas bio bitan nastavak naše poslovne priče. Htjele smo proizvod koji će postati dio rutine naših kupaca, a to je značilo višenamjensku funkciju. Iznimno smo ponosne na kvalitetu i teksturu pigmenta, te ponosno tvrdimo kako je to jedan od najboljih pigmenta koji će te probati’, izjavila je Tia.

Tia Mamić

Kampanja za Cosmo Glow temelji se na stavu, energiji i isticanju. Crna boja kao drugo ime za eleganciju obilježila je kampanju kako bi istaknula ono što je ključno, ljepotu žene koja voli samu sebe. Iza same kampanje stoji Šime Eškinja, ime naše modne fotografije, te Saša Joković, vizažist kojeg pozoveš i pustiš da radi svoje umjetničko djelo. Kao i Valentina Čajo, frizerka bez čijih viklera i škara ne ideš nigdje.

‘Cosmo Glow je brončani pigment u prahu koji se može koristiti kao sjenilo za oči, te za isticanje naglašenih dijelova lica i tijela. Njegova višenamjenska funkcija daje mogućnost isticanja i uljepšavanja lica i tijela. Može se aplicirati prstima ili profesionalnim aplikatorima za nanošenje šminke’,istaknula je Lada.

Cosmo Glow dostupan je na webshopu www.belaglow.hr a popis ostalih prodajnih mjesta diljem Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine pronađite na www.belaglow.hr.

Foto: Promo

Slični članci