Make your day different

Logo Cover

Cover Style daruje 5 čitateljica ekskluzivnim Spring&Summer box-om koji sadrži čak 19 ludo dobrih proizvoda, a njihova imena su…

Ususret ljetu lifestyle portal Cover Style pripremio je nikad glamurozniji Spring&Summer goodie box pun fenomenalnih iznenađenja u koja ćete se zaljubiti na prvi pogled. Uz vrhunske kozmetičke proizvode s potpisom luksuznih beauty brendova, u našoj poklon kutiji očekuje vas sve što vam je potrebno za nesmetano uživanje u vrućim mjesecima. Ovoga puta nasumično smo odabrali 5 vjernih čitateljica, a u nastavku doznajte njihova imena…

Nema boljeg načina da vam zahvalimo na vjernosti i podršci od malog znaka pažnje koji će vas opskrbiti svime što vam je potrebno za najopuštenije i najljepše ljeto, posebice u ovoj izazovnoj godini kada je važno voditi brigu o svom tijelu i pošteno se razmaziti.

Lifestyle portal Cover Style daruje 5 čitateljica novim i nikad ekskluzivnijim Spring&Summer goodie boxom iznenađenja koji vrvi od fantastičnih proizvoda za bezbrižan godišnji odmor.

Spring & Summer box by Cover Style

Poklon kutija iznenađenja sadrži mnoštvo vrhunskih kozmetičkih preparata za njegu kože i kose tijekom vrućih mjeseci, kao i omiljena alkoholna pića te modne dodatke koji će se idealno uklopiti u svaki ljetni outfit.

Riječ je o surprise box-u pa je svaki od njih unikatan i dolazi s drugačijim setom proizvoda koje ćete obožavati, a što bi vas moglo u njemu dočekati, pogledajte OVDJE.

 
Spring & Summer box by Cover Style

A 5 sretnih dobitnica Spring&Summer Box-a by Cover Style su:

1. Ivana NeAktivna
2. Nada Cvetljanin
3. Karmen Trlaja
4. Lena Lazović
5. Mateja Kelemen

Cover Style torba

Spring&Summer poklon kutije već su stigle i na adrese odabranih poznatih lica, a što su sve dobili i kako su reagirali pogledajte OVDJE.

Foto: Ivona Grepo / promo

Slični članci