Make your day different

Logo Cover

Gina Damjanović u maniri disco kraljice servirala brutalan look koji se vrti oko party komada s potpisom najiščekivanije modne suradnje

Jedna od najiščekivanijih modnih kolekcija nesumnjivo je bila suradnja između švedskog high street diva H&M i španjolske kuće Paco Rabbane, čiji je legendarni osnivač preminuo u veljači ove godine. Glamurozni komadi kao stvoreni za nadolazeću sezonu tuluma spajaju beskompromisni glamur i party estetiku, a nije im odoljela ni domaća glazbenica Gina Damjanović. Talentirana kantautorica pokleknula je pred bojom koja ne silazi s trona, zablistavši u maniri disco kraljice u ekstravagantnom, šljokičastom kompletu…

Kolekcija Rabanne H&M koja u stil namijenjen plesnom podiju donosi revolucionarni stil – rasprodala se u svega 9 minuta, modne ovisnice diljem svijeta priželjkuju neke od ovih efektnih komada koji spajaju najbolje od oba svijeta.

Svjetske zvijezde već su pokazale svoje favorite, a nedavno im se pridružila i 30-godišnja pjevačica, radijska voditeljica i glazbena mentorica Gina Damjanović.

Gina Damjanović

Suradnja između švedskog high street brenda H&M i renominirane kuće Paco Rabanne sjedinila je eleganciju, glamur i prepoznatljivu šljokičasto-metaliziranu estetiku karakterističnu za španjolsku kuću luksuzne mode.

Od topova i suknji do elegantnih haljina, svaki komad pečat je sofisticiranosti i luksuza, kao stvoren za nadolazeću sezonu partyja.

H&M, 199 €

Nekadašnja članica grupe Detour odabrala je komplet koji se sastoji od minijaturnog topa u stilu grudnjaka i hlača upotpunjenih šljokicama, a ističu se efektnom, ljubičastom bojom.

Dok top krasi veći chainmail dizajn prepoznatljiv za legendarnog španjolskog dizajnera, hlače su ukrašene sitnim, blještavim šljokicama s metalik odsjajem.

H&M, 199 €

Co-ord set nadahnut je ludim sedamdesetima, a cijena mu iznosi 398 eura, odnosno, 199 eura po komadu.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Bojan Zibar, Petra Perkov i Luka Cerovina/ H&M

Slični članci