Make your day different

Logo Cover

Gigi Hadid se bez posebnog razloga prošetala u vjenčanici kakvu još nikad nismo vidjeli

Obično su mladenke te koje plijene pažnju vjenčanom haljinom na svom slavlju, dok se slavna manekenka Gigi Hadid ne odluči odjenuti vjenčanicu iz čistog hira. Takva se neki dan pojavila na promociji jedne knjige, a kad je vidite, shvatit ćete zašto su mediji njenu haljinu odmah proglasili posebnom.

Jedna od najtraženiji modela današnjice, prelijepa Gigi Hadid, stvara trendove gdje god se pojavi, a njen posljednji modni izlet dogodio se na nedavnoj promociji knjige ‘Backstage Secrets’. Riječ je o foto knjizi, fotografa Russella Jamesa koji je zorno pratio modele iza scene jedne od najjačih revija na svijetu – Victoria’s Secreta te ne čudi da je upravo Gigi jedna od onih koja krase mnoge stranice njegove knjige. A dodatno je ukrasila i njegovu promociju, pojavivši se u predivnoj srebrnoj, svilenoj haljini modne marke Vivienne Westwood.

@gigihadid

 

@gigihadid

Riječ je o midi haljini u stilu košulje, sa zakopčanim ovratnikom, donjim dubokim izrezom te svilenim remenom i mašnom oko vrata koja daje taj poseban dojam zbog kojeg se modni svijet automatski pomamio za njom. Haljinu je inače dizajnirao Andreas Kronthaler, a iako djeluje savršena za street style i glam modu, riječ je zapravo o pravoj vjenčanici za koju se već sada vjeruje da bi mogla postati jedna od popularnijih ove godine.

@gigihadid

 

@gigihadid

Fotografije: Instagram
PBZ

Slični članci