Make your day different

Logo Cover

Georgina Rodriguez spektakularno proslavila 28. rođendan, romantični Ronaldo priredio joj je šokantno iznenađenje, a i suze su ‘pale’…

Georgina Rodriguez sinoć je proslavila 28. rođendan u Dubaiju. A tim povodom na Instagramu se pohvalila zanimljivim poklonom koji je dobila od svojeg zaručnika, slavnog nogometaša Cristiana Ronalda. Par je sa svojom djecom bio na odmoru u Dubaiju, a nogometaš si je dao oduška te je zaručnici priredio originalan poklon za pamćenje…

Na Netflix je stigla dokumentarna serija ‘Soy Georgina’ koja prati život djevojke nogometaša Cristiana Ronalda, a koja je i prije početka prikazivanja zaintrigirala javnost. Serija predstavlja emotivan portret svakodnevnog života i otkriva nepoznate detalje Ronaldove zaručnice, a svoju je premijeru doživjela upravo na 28. rođendan  lijepe Georgine.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

 

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Međutim, to nije jedina novina zbog koje će Georgina Rodriguez pamtiti proslavu 28. rođendana. Za to se pobrinuo slavni nogometaš tijekom njihovog odmora u Dubaiju, na koji su otišli s djecom.

Ronaldo je postavio njezinu fotografiju uz poruku na Burj Khalifi, najvišoj zgradi na svijetu. Kako je sve izgledalo, objavila je presretna Georgina na svojim društvenim mrežama.

‘Ovako završava ovaj uzbudljivi dan. Ne mogu pronaći riječi! Hvala, Cristiano, što me svaki dan činiš sve sretnijom! Hvala, Dubai, što se uvijek kod vas osjećamo kao kod kuće. Hvala svima koji su se potrudili da ovaj dan bude tako poseban’, napisala je Georgina uz opis fotografija iz Dubaija.

Pogledajte VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Foto: Instagram

Slični članci