Make your day different

Logo Cover

Georgina Rodriguez očarala na dodjeli nagrada Joy Awards! Slavna manekenka poštivala pravila odijevanja, ali jedan je modni detalj bio ipak upitan

Nakon što je zbog potpisanog ugovora, po kojem će dvije i pol godine igrati za Al Nassr, preselio u Saudijsku Arabiju, Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez na društvenim mrežama nerijetko pokazuju kako izgleda njegova svakodnevica u Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije.

Argentinska manekenka Georgina Rodriguez uvijek se trudi izgledati najbolje što može, a njezin stil je osebujan, odvažan i ekstravagantan. Zaručnica 37 – godišnje portugalske nogometne zvijezde Cristiana Ronalda ne krije koliko je slaba na skupocjene krpice, a ovoga puta pohvalila se luksuznim nakitom od čije će vam se cijene zavrtjeti u glavi.

Ipak, posebnu pozornost u javnosti izaziva 28 – godišnja zaručnica planetarno popularnog nogometaša. Naravno, odijevanjem.

Naime, u toj zemlji vlada šerijat te su žene dužne pokriti cijelo tijelo. Kodeks odijevanja nalaže ‘skromnost i pristojnost’, dakle, ne smije se nositi pripijenu ni prozirnu odjeću. U javnosti bi Georgina trebala nositi abaju, dugu tuniku tamne boje.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

U javnosti bi Georgina trebala nositi abaju, dugu tuniku tamne boje. Premda je na glavi nosila maramu, a na rukama duge svečane rukavice koje dosežu iznad lakta, njezina je plava plišana haljina, u kojoj je stigla na dodjelu nagrada, istaknula zavidnu liniju lijepe manekeknke ali duboki prorez otkrio je nogu do visine bedra što nije u skladu s pravilima odijevanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Foto: Instagram

Slični članci