Make your day different

Logo Cover

Genijalna ‘last minute’ ideja: U nekoliko minuta izradite cvjetni aranžman koji je oduševio Instagram, a glavna zvijezda je – mrkva

Proljetno cvijeće u mnogim je domovima neizostavan dio blagdanskog stola. Tulipani, cica mace, kale i slične vrste popularan su odabir, a posebno dobro izgledaju umetnuti u stajliš vazu. Ako želite otići korak dalje i oduševiti goste, brzinski izradite efektni aranžman u kojem, osim cvijeća, glavnu ulogu igraju – mrkve…

Internet vrvi od fantastičnih ideja za uskrsne ukrase koje možete s lakoćom samostalno izraditi. Uz zečiće, jaja, piliće i druge prigodne motive od recikliranih materijala, posebna pažnja posvećuje se i aranžmanima od cvijeća.

@huaflorist.sg

Ako ste kupili buket za uskrsni stol, no ne znate kako ga učiniti još zanimljivijim, imamo fantastičan prijedlog. Na Instagram profilu @stephleighworthy pronašli smo dekoraciju u kojoj se cvijeće spaja s mrkvama, a nema koga nije oduševila.

Za izradu su vam potrebni šira staklene vaza ili dublja posuda od stakla, čista teglica, cvijeće i mrkve. U sredinu vaze umetnite staklenku, ulijte vodu u međuprostor pa polagano uronite mrkve. Lijepo ih posložite i na kraju dodajte cvijeće u teglicu. Cijeli proces prikazan je u videu.

Pogledajte video:

Foto / Video: Instagram

Slični članci