Make your day different

Logo Cover

Frano Lasić konačno otkrio koje su ime on i 30 godina mlađa supruga nadjenuli sinu, ali i kakvu su dramu proživljavali netom prije njegovog rođenja

Prije tri tjedna glumac Frano Lasić i njegova 30 godina mlađa supruga Milena postali su roditelji prvog zajedničkog sinčića, a sada su napokon otkrili i ime koje su mu nadjenuli. Iako se ranije činilo kao da likovna umjetnica nije imala nikakvih problema tijekom blaženog stanja, cijenjeni glazbenik u nedavnom intervjuu priznao je da se njegova životna suputnica u devetom mjesecu trudnoće zarazila koronavirusom…

Krajem studenog glumac Frano Lasić u sedmom desetljeću života dobio je prvog zajedničkog sinčića s 30 godina mlađom suprugom Milenom.

Iako se odmah oglasio o dolasku prinove, 67-godišnji glazbenik tek sada otkrio je da su on i poznata likovna umjetnica sinu nadjenuli ime Nikolas.

@milena.lasic

Ponosni tata ime je otkrio tijekom intervjua za Novu S., a zatim ga je podijelio i na svom Instagram Storyju. Osim toga, Frano Lasić šokirao je javnost priznanjem da je njegova supruga netom prije porođaja doznala da je pozitivna na covid-19.

‘Surpuga je u devetom mjesecu trudnoće dobila koronu, nekoliko dana prije porođaja izgubila je osjet okusa i mirisa, a porodila se na korona odjelu. Srećom, sve je prošlo kako treba i sada je odlično’, poručio je glumac, dodavši kako oboje uživaju u novom razdoblju života.

 
Instagram Story / Screenshot

‘Dobro smo, jedino što nam nedostaje sna. Supruga je prije nego je rodila dobila koronu, tako da je praktički rodila dok je bila zaražena. Srećom, beba je negativna, ja sam negativan, supruga je sada bolje. Nekako se sada moramo organizirati ona i ja, jer se beba, kao i svaka beba, budi tijekom noći zbog grčeva. Ali dobro je to sve skupa, divno. Presretni smo’, izjavio je u razgovoru za Novu S.

Pogledajte VIDEO:

O svom zdravstvenom stanju proteklog ponedjeljka oglasila se i novopečena majka Milena Lasić koja je sada potpuno zdrava i osjeća se sjajno.

‘U ponedjeljak ujutro izgubila sam osjet okusa i mirisa, otišla sam na testiranje i dobila pozitivan rezultat. Pet-šest dana sam ležala, potpuno izmučena, a onda je u noći između subote i nedjelje počeo porođaj’, prisjetila se u intervjuu za srpski Blic, dodavši kako je sinčića Nikolasa prvi put primila u naručje tek četiri dana nakon njegova rođenja.

@milena.lasic

‘Vidjela sam bebu na sekundu. Zato sam i željela spinalnu anesteziju da bih mogla vidjeti bebu po rođenju, a u skladu s protokolom za rodilje s covidom-19, odmah su je odveli iz sale. Sina sam vidjela kada sam izašla iz rodilišta – četiri dana kasnije’, kazala je beogradska slikarica.

Milena i Frano Lasić jedno drugome zakleli su se na vječnu ljubav u listopadu 2015. nakon tri godine veze. Na njihov veliki dan poznati je zavodnik zapjevao svojoj supruzi i ostalim gostima, a koliko joj vjeruje dokazao je i predavši joj posao svoje menadžerice.

@milena.lasic

Dok je lijepoj Beograđanki ovo prvo dijete, riječkom pjevaču je četvrto. S prvom suprugom Majom Nikšić ostao je u dobrim odnosima, a zajedno imaju 35-godišnjeg sina Janka.

Nakon toga, Frano Lasić uplovio je u bračnu luku s Ljiljanom iz Beograda, ali njihova ljubavna priča potrajala je samo 21 dan. Slovensku manekenku Živu Stupnik oženio je 1993. i s njom dobio 21-godišnju kćer Linu te dvije godine mlađeg sina Luku.

Foto: Instagram / Video: YouTube

Slični članci