Make your day different

Logo Cover

Franka i Vedran Ćorluka nakon Istre godišnji odmor nastavili na poznatoj (turskoj!) lokaciji koju obožavaju mnogi poznati Hrvati

Pjevačica Franka Batelić i bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka posljednjih dana oduševljavaju pratitelje na Instagramu fotografijama i snimkama s godišnjeg odmora. Nakon što su nekoliko dana proveli u Istri, na luksuznom imanju Menghetti u Balama, sada su se zaputili u D Maris Bay, poznato tursko ljetovalište kojeg obožavaju mnogi poznati Hrvati…

Trudna pjevačica i bivši nogometaš, Franka Batelić i Vedran Ćorluka, odlučili su se za odmor daleko od pogleda znatiželjne javnosti, stoga su sa sinčićem Viktorom (ali i bakom!) oputovali u Tursku, gdje uživaju u zajedničkim trenucima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

 

‘Svima želim da ljeto provedete s ljudima koje najviše volite, s obitelji, prijateljima, novim ljubavima. Sakupljajte uspomene, zagrljaje, večeri pune smijeha, glazbe, zastanite i poslušajte šum mora, osjetite vjetar, sunce, sol’, napisala je Franka u opisu fotki.

‘Jer jednostavnost ljetnih jutra nas najbolje uči da budemo nova,drugačija, bolja verzija sebe. Pozdrav od mog malog plemena iz raja u Turskoj!’, dodala je.

@frankaofficial_

Na nekim fotkama Franka je pozirala sama, a na drugima se može vidjeti kako se zabavlja u moru u društvu Vedrana i sina Viktora. Također je objavila i jednu fotografiju s mamom Ingrid, koju dugo nismo imali prilike vidjeti.

@frankaofficial_

Ovaj luksuzni resort omiljena je destinacija mnogih Hrvata. Ondje su već bili Maja Šuput i Nenad Tatarinov, Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić, ali i mnogi drugi…

Pjevačica i bivši Vatreni nedavno su proslavili četvrtu godišnjicu braka, a protekli vikend boravili su na luksuznom imanju Menghetti u istarskim Balama, gdje su, između ostaloga, održali i  slavlje nakon svadbene ceremonije.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci