Make your day different

Logo Cover

Franka Batelić i Vedran Ćorluka: Dani rezervirani za istraživanje ljepota francuske Provanse, a večeri za – romantiku

Franka Batelić je iza sebe ostavila sve kontroverze i medijsku pompu vezanu uz njezin nastup na ovogodišnjem Eurosongu, i sa svojim se zaručnikom, nogometašem Vedranom Ćorlukom zaputila u romantičnu Provansu. Budući supružnici ne kriju koliko uživaju u međusobnom društvu i pripremama za skorašnje vjenčanje koje će stići kao kruna njihove šestogodišnje ljubavne veze…

Glazbenica Franka Batelić i hrvatski reprezentativac i nogometaš ruskog nogometnog kluba Lokomotiv, Vedran Ćorluka ostavili su iza sebe medijsku pompu vezanu za Frankin nastup na ovogodišnjem Eurosongu i zaputili se u romantičnu Francusku. Tamo su se posvetili samo jedno drugom te u potpunosti uživaju u ljubavi i međusobnom društvu. Dok su im dani ispunjeni istraživanjem bajkovite Provanse, večeri su rezervirane za romantične večere.

@frankaofficial_
@corlukav05_14
@frankaofficial_

Šestogodišnja ljubavna priča poznatog para biti će okrunjena brakom nakon što završi Svjetsko prvenstvo. Intimna ceremonija održat će se u Istri, a Franka i Vedran ovaj predah koriste kako bi definirali posljednje detalje za dan kada će se jedno drugom zakleti na vječnu ljubav.

@frankabatelic_

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci