Make your day different

Logo Cover

Franka Batelić i Vedran Ćorluka: Bijeg u romantičnu Provansu i posljednje pripreme za tajno vjenčanje

Franka Batelić i Vedran Ćorluka odlučili su uzeti predah te trenutno uživaju u romantičnom putovanju i svim ljepotama francuske Provanse. Tamo će, u miru i sakriveni od očiju znatiželjnika definirati posljednje pripreme za njihovo skorašnje vjenčanje kojim će okruniti šest godina svoje ljubavi…

Nakon što se glazbenica Franka Batelić vratila iz Portugala gdje nas je pjesmom ‘Crazy’ predstavljala na ovogodišnjem Eurosongu, sa svojim se zaručnikom, hrvatskim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom – zaputila u romantičnu Provansu.

@corlukav05_14

Naravno, na put su sa sobom poveli i svog vjernog prijatelja Oskija.

 

Instagram story screnshoot

 

Naime, uskoro počinju pripreme za Svjetsko prvenstvo, a par se odlučio skloniti od medijske pompe i pogleda znatiželjnika kako bi se posvetili jedno drugom, a smjestili su se u ekskluzivni francuski hotel Crillon le Brave čije su fotografije oboje podijelili na svojim Instagram Storyjima.

Instagram story screnshoot

No Vedran i Franka su ovo putovanje iskoristili i kako bi definirali sve pojedinosti o njihovom skorašnjem vjenčanju. Naime, kako doznaje magazin Story, par će svoju šestogodišnju vezu okruniti vjenčanim zavjetima intimnom ceremonijom u Istri, i to nakon što završi Svjetsko nogometno prvenstvo.

@frankabatelic_
@frankabatelic_
@frankabatelic_

Fotografije: Instagram



Hzzo

Slični članci