Make your day different

Logo Cover

Franka Batelić raznježila obožavatelje fotkom sinčića Viktora, ali i emotivnom objavom koju će razumjeti svaka majka..

Otkako je u siječnju ove godine postala majka Franka Batelić pronašla je novi smisao života. A koliko uživa u majčinstvu popularna glazbenica otkrila je dirljivom posvetom devetomjesečnom sinu Viktoru na Instagramu..

Popularna glazbenica Franka Batelić i njezin suprug Vedran Ćorluka, 34 – godišnji nogometaš, već odevet mjeseci uživaju u čarima roditeljstva. Njihova ljubav poprimila je sasvim novo značenje, a koliko im je sin Viktor promijenio život Franka je opisala na Instagramu. Doduše, Franka nema naviku često pokazivati svog mezimca široj javnosti, ali ponekad – baš kao sada, ima se potrebu malo pohvaliti kako napreduje njezin sinčić.

 

View this post on Instagram

 

bura, ti i ja. ❤️ #amoremio #stobomjezivotmuzika [svih durova i molova doduše 😛.. Ovisno o danu, raspoloženju. Ali kako god ti kažeš, ipak si dirigent ovog orkestra! 🙂]

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on


‘Bura, ti i ja. S tobom je život muzika. Svih dur-ova i mol-ova doduše… Ovisno o danu, raspoloženju. Ali kako god ti kažeš, ipak si dirigent ovog orkestra!’, napisala je u opisu fotografije s plaže 28 – godišnja glazbenica koja je najviše vremena otkako je postala majka provela u rodnom Rapcu. Ondje su joj tijekom ljetnih mjeseci najveše pomagali majka i brat, a suprug Vedran bio je na relacijama je Rusija-Hrvatska te svaki slobodan trenutak provodio s najdražima u Istri.

Instagram Story/screenshot

Maleni Viktor kojeg je Franka dobila u braku s nogometašem Vedranom Ćorlukom sada ima devet mjeseci, a pjevačica je nedavno otkrila i kako je njihov sinčić propuzao. Franka i Vedran u srpnju su proslavili drugu godišnjicu braka.

Podsjetimo, vjenčali su se nakon šest godine veze, u srpnju 2018. u njezinoj rodnoj Istri. Nakon obreda u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije, s obitelji i prijateljima slavili su na luksuznom imanju Meneghetti.

 

View this post on Instagram

 

Dvije godine i jedno malo srce poslije… @corlukav05_14 sve znaš!

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Foto: Instagram

Slični članci