Make your day different

Logo Cover

Franka Batelić nakon izbijanja skandala oko plagijata pjesme ‘Crazy’ utjehu pronašla u – ljubavi

Je li pjesma ‘Crazy’ s kojom će glazbenica Franka Batelić nastupiti na ovogodišnjoj Euroviziji plagijat ili nije, posljednjih je nekoliko dana glavna tema medijskih napisa, ali i gradskih kuloara. Ipak, lijepa je glazbenica utjehu pronašla u zagrljaju svog dugogodišnjeg dečka, nogometaša Vedrana Ćorluke, te se čini kako ju skandal nije omeo u  naumu da u svibnju Hrvatsku predstavi na najbolji mogući način….

Posljednjih nekoliko dana vodilile su se žustre debate o tome je li singl ‘Crazy’ s kojom će glazbenica Franka Batelić nastupiti na  63. natjecanju za pjesmu Eurovizije  plagijat ili ne.  Budući da se ovogodišnje natjecanje održava u Portugalu, Franka je nekoliko posljednjih dana provela u Lisabonu, dok je njezin dugogodišnji dečko Vedran Ćorluka zbog nogometnih obveza neko vrijeme boravio u Americi. Njihov ponovan susret  Vedran je ovjekovječio fotografijom, a izgleda kako je Franka utjehu od medijskog linča pronašla u čovjeku koji joj već posljednjih pet godina vraća osmijeh na lice.

Nogometaš moskovskog kluba Lokomotiv objavio je njihovu zajedničku fotografiju uz komentar ‘Crazy squad’  te heštegove @frankaofficial_ 👫🎼🎤❤️ #crazyfranka #eurosong2018 #oskarismissing #crazylazy.

 

@corlukav05_14

 

Nakon što je rumunjski reper Guez izjavio kako je singl ‘Crazy’ plagijat njegove pjesme ‘Ceea ce iubim’, javnosti se obratio i Branimir Mihaljević, autor pjesme s kojom će Franka nastupiti na Euroviziji te uklonio svaku sumnju kako je riječ o krađi.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci