Make your day different

Logo Cover

U francuskom domu Duje Ćalete-Cara i Adriane Đurđević zavladala prava blagdanska čarolija, svi se slažu da nikada nisu vidjeli ljepši i originalniji bor

U francuskom domu našeg najmlađeg reprezentativca Duje Ćalete-Cara i njegove djevojke Adriane Đurđević zavladala je prava blagdanska čarolija. Dubrovačka pravnica dala si je truda i sa stilom ukrasila njihov stan u Marseilleu, a u centru pažnje našlo se raskošno drvce koje je teško nadmašiti. Zgodna WAGS-ica umjesto zelene jelke odabrala je bijelu i okitila je ružičastim i zlatnim ukrasima, a njeni pratitelji proglasili su njihov bor najljepšim koji su ikada vidjeli…

‘It’s the most wonderful time…’, poručila je dubrovačka pravnica Adriana Đurđević na Instagramu uz fotografiju bajkovito uređenog doma u blagdanskom ruhu.

Atraktivna 29-godišnja djevojka pet godina mlađeg proslavljenog nogometnog reprezentativca Duje Ćalete-Cara poznata je po besprijekornom stilu odijevanja, a sada je pokazala i da uređenje interijera ima u malom prstu.

@adrianadurdevic

Popularna WAGS-ica pohvalila se blagdanskom čarolijom koja je zavladala u njihovom francuskom domu, a raskošna i malo drugačija jelka sve je ostavila bez daha.

Umjesto zelenog božićnog drvca, Adriana Đurđević odabrala je bijelo i okitila ga ružičastim i bijelim ukrasima. Mašnice, kuglice, perje i drugi prigodni motivi dali su mu poseban sjaj, a njezini pratitelji slažu se da nikada nisu vidjeli ljepši bor.

 
Instagram Story / Screenshot

‘Bajkovito’, ‘Divan ti je bor’, ‘Fantastično’, ‘Savršeno’, ‘Wow, koji bor! Najljepši bor ove godine’, ‘Prekrasan bor, a i okolina’, ‘Predivno’, ‘Koji prekrasan bor, drugačiji i poseban, wow’, ‘O, moj Bože… Savršen bor’, bili su samo neki od komentara oduševljenih prijatelja i obožavatelja.

Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević u sretnoj su ljubavnoj vezi tri godine, a svoj privatni život uglavnom nastoje čuvati podalje od očiju znatiželjnika.

@adrianadurdevic

Poznati par nešto manje od dvije godine preselio je u Francusku, kada je naš najmlađi reprezentativac počeo igrati za nogometni klub Olympique de Marseille na poziciji braniča.

Kako je Adriana svojedobno priznala, jako je sretna uz svog voljenog partnera, ističući kako ih je veza oboje promijenila na bolje.

Foto: Instagram

Slični članci