Make your day different

Logo Cover

Francuski Chanel predstavio 14 novih nijansi kultnog Rouge Allure Velvet ruža prikladnih za sve tonove kože i stvaranje bezvremenskih lookova

Vrhunski simbol ljepote, neraskidivo povezan s modnom kućom Chanel, koja i danas stoji kao definicija stila, upravo je crvena boja. Osim što je sastavni dio modnih i beauty kolekcija, ona je simbol luksuza, ljepote i predstavlja strast francuske modne kuće prema bojama. Crvena boja nošena u obliku diskretnog detalja ili kao dio upečatljivog look-a, oduvijek je simbolizirala moć i slobodu – sve ono što je legendarna Gabrielle Coco Chanel htjela pružiti ženama kada je 1924. godine stvorila crveni ruž. Beskrajno usavršavan u vidu teksture, finiša i formule, Chanel crveni ruž postao je statement proizvod svake kozmetičke torbice. S početkom 2023. godine francuski modni i kozmetički div najavio je 14 novih nijansi Rouge Allure Velvet ruža za svačiji ten…

Uz klasike iz svijeta parfema, ruževi za usne oduvijek su bili jedan od najpopularnijih beauty proizvoda modne i beauty kuće Chanel. Raskošne teksture i nijanse isticali su ih u gomili, a dašak luksuza donosilo im je i prepoznatljivo pakiranje.

U novoj godini francuska kuća vraća nas provjerenom klasiku Rouge Allure Velvet ružu koji je od sada dostupan u 14 novih nijansi stvorenih za kreiranje zavodljivih beauty look-ova.

@chanelofficial

Oda je to ostavštini Gabrielle Chanel koja je imala viziju koja kombinira estetiku, jednostavnost i praktičnost, nametnuvši proizvod koji je postao standard. Govorila je ona i: ‘Ako ste tužni ili vam je slomljeno srce, našminkajte se, sredite, dodajte još ruža i napadnite’.

Iz Chanela kažu, da crvena može govoriti, također bi ženama rekla da napadnu. Upravo ta tradicija dio je Chanelove privlačnosti, a sada su žudnju za svojih ružem još potpirili novim, nikad viđenim nijansama.

 
@chanelofficial

Novih 14 nijansi poteklo je od šest temeljnih nijansi Rouge Allure Velvet ruža, a to su: Libre (62), Abstrait (69), La Favorite (43) – koraljna nijansa s naglascima fuksije, Rouge Charnel (56) – prava crvena, Rouge Feu (57)  – narančasta crvena i Rouge Vie (58) – prašinasta crvena.

Rouge Allure Velvet od sada je dostupan u 20 nijansi, od klasične, neutralne bež do duboke, grimizne crvene.

Chanel

Rouge Allure Velvet prvi puta je lansiran 2011. godine kada je prvi potpuno izbrisao granicu između mat i sjajnih ruževa.

Formula sadrži ultra fine pigmente za dugotrajnu i intenzivnu boju i biserne pigmente koji svakom satenskom finišu daju luminozitet. Imaju snažnu prekrivnu moć, a istovremeno su lagani i ugodni za nošenje zahvaljujući ricinusovom ulju i shea maslacu.

Chanel

Dvadeset nijansi utemeljene su s ciljem da ženama pruže beskrajnu slobodu, da izraze svoja raspoloženja i samouvjereno istaknu svoju privlačnost.

Nova linija ruževa dostupna je u prodaji od 15. siječnja na prodajnim mjestima CHANEL.

Chanel

Foto: CHANEL

Slični članci