Make your day different

Logo Cover

Francuski Chanel ima novu magično lijepu blagdansku make up kolekciju inspiriranu sedafastim mjesečevim sjajem, i potpuno nas je osvojila

Francuska beauty kuća Chanel predstavila je svoju make-up kolekciju namjenjenu nadolazećim blagdanima. Ova ekskluzivna kolekcija osmišljena od strane CHANEL Makeup Creation Studija i inspirirana je mjesečevim sjajem te obuhvaća sve njegove faze – i sjaj i sjenu, i zlatnu i crvenu, i brončanu i boju ambera. Tako su oči, obrazi, usne i nokte u ovoj magično lijepoj kolekciji dobili nebeski sjaj, dok je koža prekrivena savršenim, mirisnim uljima sa sedefastim česticama.

Inspiracija za stvaranje nove Chanelove blagdanske make up kolekcije bio je – Mjesec. Po njemu nosi i ime koje glasi ‘Ask for the Moon’. U ekskluzivnoj kolekciji prožetoj sanjarenjem i misterijom, uhvaćen je svaki njegov aspekt.

Blagdanska kolekcija sastoji se od dvije nijanse highlightera ÉCLAT LUNAIRE OVERSIZE ILLUMINATING FACE POWDER s nježnim bisernim brončanim sjajem, palete sjenila LES 4 OMBRES – OMBRES DE LUNE koja uključuju nijansu mat smeđe, zatim brončanu, satensku brončan i boju ružičastog zlata, odnosno amber zlatnu.

DUO LUMIÈRE savršeno naglašava obrve, trepavice i vjeđe, a očima daje dubinu i živahnost. Ova transparentna gel formula naglašava oči sa zlatnim i bakrenim česticama, a može se koristiti i na nekim drugim mjestima poput vrhova obraza i sredine usnica.

Tu je i ruž za usne visokog intenziteta boje ROUGE ALLURE L’EXTRAIT koji prekriva usne s toplim bojama. Kao i kod svih najnovijih Chanel ruževa i ovaj dolazi kao refill u četiri boje – narančasto crvenoj, toploj smeđoj, smeđe rozoj te trešnja crvenoj.

ROUGE ALLURE LAQUE sjajilo za usne dolazi pak u dvije nijanse satenskog sjaja – bordo i roskasto-smeđoj.

Kolekcija Chanel LE VERNIS lakova za nokte upotpunjena je novim blagdanskim bojama jer su uređeni nokti apsolutni must za blagdane, tako dolaze u smeđe-crvenoj i zlatnoj-khaki iboji te top coatom s bisernim bakrenim sjajem koji ide na bilo koju boju laka za nokte.

I na samome kraju u kolekciji se nalaze i dva limitirana proizvoda – N°5 THE GOLD BODY OIL te COCO MADEMOISELLE PEARLY BODY GEL, ova dva ulja za tijelo dolaze uz legendarne Chanel mirise, a osim što hidratiziraju kožu i čine je prekrasnom daju joj i jedan poseban sjaj, ostavljaju svjež, senzualan i poznat miris Chanela N°5 te COCO MADEMOISELLE-a.

Foto: Chanel

Slični članci