Make your day different

Logo Cover

Francuski brend Petit Bateau kolekcijom za bebe i djecu najfinijim pamukom i preslatkim motivima osvjestiti će ljepotu i krhkost prirode

Nova kolekcija francuskog brenda Petit Bateau sastoji se od vesta, pidžama, bodija, haljina i majica, a kreirana je za bebe i djecu. Deyrolle & Petit Bateau surađuju na stvaranju posebne prirodoslovne zbirke koja svim generacijama prenosi fascinaciju prirode i potrebe da je sačuvamo. Tako su životinje i biljke s ploča Deyrolle preslikane na pamučne tkanine za ekskluzivnu novu kolekciju….

Petit Bateau, slavni francuski brand poznat po najkvalitetnijem i najnježnijem pamuku s Oeko-tex garancijom, u novoj kolkciji za jesen i zimu donosi puno pruga, boja i interesantnih uzoraka.

Svakoj će mami stoga biti teško odoljeti Petit Bateau haljinama, majicama, pidžamama i na široko poznatom doljnjem rublju, sve od najfinijeg pamuka, tako udobnog i mekog, a beskompromisne kvalitete.

 

 

Petit Bateau je bezvremenski brand vrhunske kvalitete, brand s kojim rado odrastamo. Osim najkvalitetnijeg dodira odjeće na dječijoj koži, Petit Bateau donosi i čuva uspomene.

Foto: promo

Slični članci