Make your day different

Logo Cover

Frajeri rođeni u ova 3 znaka Zodijaka najčešće razočaraju u krevetu! Ne vole eksperimente i ponekad bi najradije zaspali usred akcije…

Usprkos vjerovanju da je muškarcima seks najzanimljivija igra udvoje, pripadnici pojedinih horoskopskih znakova zapravo uopće ne odgovaraju tom opisu. Neki su sebični i misle samo na vlastiti užitak, drugi ne vole eksperimente, a ima i onih koji bi najradije zaspali usred akcije. U nastavku doznajte u koja se tri znaka Zodijaka rađaju frajeri koji najčešće razočaraju u krevetu…

Dok su neki horoskopski znakovi su izrazito seksualni i pažljivi među plahtama, drugi na seks gledaju samo kao jednu od točaka koje žele skinuti s dnevnog reda ili pak misle isključivo na vlastiti užitak. Prema pisanju portala YourTango, frajeri rođeni u ova tri znaka Zodijaka najvjerojatnije će vas razočarati u krevetu.

@tuzhiloff

Blizanci

 
 

Blizanci nisu nesigurni kada je riječ o vođenju ljubavi, no njihov najveći problem je sebičnost. Pripadnici ovog horoskopskog znaka ne vode računa o svojoj partnerici i sve rade samo kako bi udovoljili sebi, dok ih za njezin užitak nije pretjerano briga. S druge strane, frajeri rođeni u znaku Blizanaca često mogu biti vrlo kreativni među plahtama, stoga je prava šteta što misle samo na sebe.

@tuzhiloff

Rak

 

Rakovi zapravo uopće ne vole seks niti u njemu vide poseban užitak (osim tjelesnog!). Iako svojoj partnerici pridaju važnost i trude se udovoljiti joj na svim drugim poljima, taj entuzijazam u potpunosti nestaje kada se nađu u krevetu. Pripadnici ovog znaka Zodijaka najčešće vole voditi ljubav s ugašenim svjetlom, nisu raspoloženi za eksperimentiranje i seksualne igrice, a ponekad bi najradije zaspali usred akcije.

@classy.gentleman

Djevica

Iako se na prvi pogled čini kao da vas jedva čekaju odvući u krevet, istina je zapravo sasvim suprotna. Frajeri rođeni u znaku Djevice puno pričaju, ali malo rade, stoga će vas sigurno razočarati kada na red dođe vođenje ljubavi. Usprkos bujnoj mašti i uzbudljivim igricama koje im se motaju po glavi, pripadnici ovog horoskopskog znaka zadnje su osobe s kojima se želite naći u akciji.

Foto: Instagram

Slični članci