Make your day different

Logo Cover

Fotografija koja je raznježila društvene mreže

Talentirana glumica Mirna Medaković Stepinac proživljava najljepše trenutke svog života, a pokojom fotografijom svojih prekrasnih 4-mjesečnih blizankinja redovito izazove lavinu reakcija raznježenih kolega i prijatelja

Prvotni strah i nevjerica koje je u njezin život unijelo saznanje kako će postati majkom blizanaca sada već polako blijede, a lijepa glumica beskrajno uživa u ljubavi svoje dvije prekrasne curice. Kaja i Zora na svijet su stigle početkom travnja, a ako je suditi po fotografijama koje Mirna objavljuje na društvenim mrežama, ponosna mama beskrajno je zaljubljena u svoje princeze.

‘Moje guzičice’ – napisala je 32-godišnja glumica u opisu fotografije svojih mezimica,  a objava je  izazvala lavinu komentara raznježenih prijatelja i poznanika karizmatične brinete.

@mirna_medstep

Lijepa brineta u potpunosti je posvećena najbitnijoj ulozi svog života, a svoje iskustvo odlučila je pretočiti u blog Baby Steps gdje čitatelji mogu zaviriti iza kulisa svakodnevice jedne dvostruke mame koja zasigurno nije dosadna i predvidljiva.

@mirna_medstep

Iako možemo pretpostaviti kako dvostruko majčinstvo sa sobom nosi i mnoštvo izazova, sigurni smo da jedan pogled u prekrasna lica svojih curica momentalno izbriše sav umor s lica ove lijepe glumice. Ali, to će vam zasigurno potvrditi i svaka mama na svijetu.

@mirna_medstep

Trogodišnja ljubavna priča karizmatične brinete i ekonomista Hrvoja Stepinca okrunjena je brakom u svibnju 2015. godine, a godinu dana kasnije saznali su da će njihov život oplemeniti dvije malene curice. Sada kada su Kaja i Zora napokon u naručju svojih roditelja, ne preostaje im ništa drugo nego uživati u blagoslovu koji su ova dva prekrasna bića unijela u njihove živote.

@mirna_medstep

Fotografije: Instagram
Autor: Darja Paskojević


Hzzo


Slični članci