Make your day different

Logo Cover

FOTO: Zgodna Ecija Ivušić vrućim fotkama u toplesu mnogima rasplamsala maštu

Plavokosa Ecija Ivušić, voditeljica prvog radija u Hrvatskoj koji pušta narodnu glazbu, odmor od poslovnih obveza ponovno je potražila na otoku Pagu. Početkom mjeseca zgodna je Ecija na istom otoku svoje obožavatelje na društvenim mrežama ‘počastila’ video clipom u kojem zavodljivo pleše, a ovoga je puta otišla korak dalje….

Na otoku Pagu, čini se, Ecija Ivušić, radijska voditeljica, uvijek može pronaći svoj mir, napuniti baterije za nove radne pobjede, ali se i opustiti. Prije nešto manje od mjesec dana ondje je pokazala lijepo preplanulu put u snježno bijelom badiću kada je zaplesala na terasi apartmana u kojem se odmarala, a mali je video clip podijelila na društvenim mrežama.

‘Vámono’ a la luna, vamono’ pal’ cine…’, napisala je Ecija ispod video clipa koji je u kratkom vremenu pregledan više od dvadeset tisuća puta…. Ovoga je puta, pak, otišla korak dalje objavivši seriju fotografija na kojima pozira u suton, u toplesu. Da joj je uspjelo u kratkom roku rasplamsati maštu mnogim obožavateljima dokazuju brojni komentari njezinih obožavatelja.

 

@ecija_ivusic

 

@ecija_ivusic

Foto: Instagram
PBZ

Slični članci