Make your day different

Logo Cover

FOTO: Zavirite u ‘poklončić’ koji je kraljica Elizabeta II. ostavila u miraz princu Harryju i vojvotkinji Meghan

Konačno otkrivamo što je kraljica poklonila novopečenom kraljevskom paru, a taj poklon neće (kao većina njih) otići u dobrotvorne svrhe. Zavirite u novo imanje sretnog kraljevskog para…

Iako znamo je mladi britanski kraljevski par gotovo sve poklone i donacije za vjenčanje već preusmjerio u humanitarne svrhe, kraljičin će poklon zadržati. A sad konačno znamo što im je sve ostavila u miraz….

Kraljica Elizabeta II svom je unuku, princu Harryju, kao vjenčani dar poklonila kuću dostojnu kralja, a taj će poklon kraljevski par itekako zadržati. Naime, mediji su već otkrili da su Meghan i Harry za vjenčanje dobili donacije i poklone u vrijednosti od vrtoglavih 44 milijuna kuna, a bez čega su i ostali, darovavši sve u dobrotvorne svrhe.

@mediajungleng

No takav dogovor oko poklona nije vrijedio i za najveći dar, kuću dostojnu kraljice. Riječ je o ‘kući’ York Cottage, smještenoj na imanju u Sandringhamu. Datira još iz doba kralja Edwarda VII. koji je kuću izgradio i poklonio svom sinu, kralju Georgeu V.

@dnaroyals

Zbilo se to još davne 1893. godine, a iako je imanje zaista velebno, spominje se da su ga članovi kraljevske obitelji kroz prošlost prilično izbjegavali, vjerovavši da je ukleta.

@archmusicman

To baš ne zvuči pretjerano slatko, no iako ne znamo kakvo mišljenje na tu temu vlada među postojećom kraljevskom generacijom, vjerujemo da se novopečeni par oduševio kraljevskim gabaritima ovog imanja.

Ono se, kako prenose strani mediji, prostire na nevjerojatnih 8.000 hektara. Unutar njega je uređen javni park koji se proteže na oko 240 hektara, a uz glavnu kuću u kojoj će par boraviti, uređen je i prostrani vrt iz kojeg će kraljevski će par, a nadamo se kasnije i njihova djeca, uživati u obilju svježih namirnica.

No, par trenutno još uvijek živi unutar Kensingtonske palače, točnije u kući zvanoj Nottingham Cottage te još nisu odlučili kada će useliti u svoju novi dom. A dok ne donesu konačnu odluku, par će York Cottage koristiti kao kuću za odmor.

Predivan odmor, nadodali bismo, ne mareći za one uklete priče, već uživajući u velebnom okruženju.

@cathy.alice

 

@thebirch_boys

 

@marcrolph

 

@royal_family_london_uk

Fotografije: Instagram

 Hzzo

Slični članci