Make your day different

Logo Cover

FOTO: Zavirite u dom Sienne Miller! Njezina ‘hobit’ kućica pravi je mali (piroteskni!) raj smješten na 45 minuta od Londona

Slavna engleska glumica Sienna Miller ugostila je ekipu iz magazina ‘Architectural Digest’ u svojoj, kako ju simpatično naziva, ‘hobit’ kućici iz 16. stoljeća koja se smjestila na 45 minuta vožnje od Londona. Okružena bajkovitim livadama, ova renovirana engleska koliba s modernim prizvukom postala je pravi mali raj u kojem se zvijezda serije ‘Anatomija jednog skandala’ rado krije kad joj je dosta medijske pažnje…

Sienna Miller, 40 – godišnja glumica otvorila je vrata svog doma i otkrila kako izgleda njezina kuća u pirotesknom engleskom selu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Architectural Digest (@archdigest)

 

Plavokosa glumica kuću je kupila kada je imala 25 godina, a onda ju je, nakon više od deset godina, dala preurediti. Za renovaciju je zaslužna njezina bliska prijateljica Gaby Dellal, koja je tijekom karantene 2020. godine izvršila potpunu preobrazbu kolibe.

Započevši obilazak u kuhinji, britanska ‘it’ djevojka pokazala je Crittall vrata iz 1920-ih i prostrani Lacanche štednjak o kojem je, kao strastvena kuharica, oduvijek sanjala. ‘Imati tako staru kuću je čarobna stvar, ali suvremeni detalji stvarno imaju posebnu čar’, rekla je za magazin AD.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Architectural Digest (@archdigest)

Blagovaonica je dio proširenja kuće napravljenog 1970-ih. Ima visok strop i ogledala kako bi se stvorila iluzija većeg prostora. U ugodnom prostoru namijenjenom zabavi, gosti mogu uživati u šarenom namještaju, golemom kaminu i klaviru koji je Sienni poklonio njezin prvi dečko.

Sa šest spavaćih soba, kuća je dovoljno prostrana za 12 osoba, a glumica je opisuje kao ‘najveću malu kuću koju ste ikada vidjeli’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Architectural Digest (@archdigest)

Dnevna soba koju glumica naziva ‘ugodnom sobom’, sanjivi je dodatak ovom povijesnom zdanju. S niskim stropom i originalnim gredama, glumica ističe kako je ‘nevjerojatno’ da su obitelji još  1550. godine živjele u ovoj kući’.

Na samom kraju Sienna otkriva uređenje svoje spavaće sobe koju je također u potpunost preuredila Gabby Dellal. Najveću ulogu imaju detalji, od svjetiljke Murano koja visi s visokog stropa do neobičnih tapeta. ‘Pravi je raj spavati u ovoj sobi i buditi se uz jutarnju svjetlost koja se probija kroz zavjese.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Architectural Digest (@archdigest)

Niz vintage vrata s oknima od starog stakla vodi do prekrasnog i zaklonjenog balkona s pogledom na livadu. Važnost detalja istaknuta je i u kupaonici koja se može pohvaliti starinskim salonskim vratima i marokanskim pločicama u tušu.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

 

Slični članci