Make your day different

Logo Cover

FOTO: Vincent Cassel ponovno ljubi! U zagrljaju 29 godina mlađe tamnopute brazilske manekenke više ne taji zaljubljenost

Francuski glumac Vincent Cassel u travnju ove godine naprasno  je s Instagrama uklonio sve fotografije svoje supruge Tine Kunakey, i time potvrdio glasine o raspadu braka s 30 godina mlađom manekenkom. Nije dugo trebalo da mu srce zarobi nova tamnoputa ljepotica. Ovih dana snimljen je u Rio de Janeiru s novom djevojkom, 27-godišnjom brazilskom manekenkom Narah Baptistom.

Vincent Cassel, 56 – godišnja glumačka zvijezda, najpoznatija po ulogama u filmovima Oceanovih dvanaest i Crni labud, ne krije sklonost prema mlađahnim tamnoputim ljepoticama.

I dok se još nije osušila tinta na papiru kojim je razvrgnut njegov drugi brak, onaj s francuskom manekenkom Tinom Kunakey koju je oženio 2018., a dvije godine nakon što su mediji doznali za njihovu vezu, u travnju 2019. postali su i roditelji kći Amazonie, francuski glumac ponovno je sretno zaljubljen.

Srce mu je osvojila 27-godišnja brazilska manekenka Nara Baptista.

Par je snimljen kako se zabavlja na dasci za surfanje. O njihovoj se vezi već neko vrijeme šuška, a fotografije paparazza sada su i potvrdile romansu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VEENTZ (@vincentcassel)

S Narah se navodno zbližio nakon dopisivanja na Instagramu te su počeli zajedno provoditi vrijeme u Riju. Narah je rođena u Brazilu, a s 18 godina se preselila u australski Queensland. 2020. je bila finalistica na australskom izboru za Miss Universe. Nakon toga je potpisala ugovor s modnom agencijom iz Brisbanea, a onda se preselila u Brazil.

Vincent Cassel iza sebe ima i brak s talijanskom glumačkom divom Monicom Belucci. Vincent i Monica vjenčali su se 1999. godine nakon što su se upoznali na snimanju filma The Apartment iz 1996. godine.

Tijekom braka dobili su dvije kćeri, 13-godišnju Léonie i 19-godišnju Devu Cassel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by N A R A H (@narahbaptista)

Foto: Instagram

Slični članci