Make your day different

Logo Cover

FOTO: Upoznajte dansku blogericu Emili Sindlev, kraljicu street style mode i njezinih 15 ‘nespojivih’ kombinacija

Želite da vaš stil bude primijećen na ulici, da vas po njemu poznaju, ali vam kombiniranje naoko nespojivih odjevnih kombinacija još uvijek ne polazi za rukom? Danas vam stoga donosimo lekcije talentirane danske blogerice Emili Sindlev, jedne od najboljih modnih ‚’učiteljica’ kad pričamo o skladu nespojivih kombinacija.

Emili Sindlev, blogerica s više od 168.000 folovera na Instagramu i moćna influencerica koja je svoju modnu avanturu s kopenhaških ulica preselila na svjetsku modnu scenu. S dobrim razlogom i još boljim lekcijama koje možete i sami pokušati prekopirati!

@emilisindlev

 

@emilisindlev

Zanima li vas moda – njezino ime svakako trebate zapamtiti. Ne samo da je kopirate, već da od nje učite. Jer što ona spoji, baš uvijek izgleda odlično. Unatoč naoko nespojivih kombinacija boje, tekstura materijala, dizajna i brendova. Samim je time postala jedna od najvećih modnih inspiracija, no čudotvorna eklektika njenog modnog izričaja nije jedini adut zbog kojeg je prate mase poklonica iz cijelog svijeta.

@emilisindlev

 

@emilisindlev

 

@emilisindlev

Jedna od stvari kojoj se divimo kod Emili je njena inspiracija u kombiniranju odjevnih komada visoke mode s krpicama pristupačnijih brendova. Ona nosi sve, od Zare i Topshopa do drugih još pristupačnijih brendova iz cijelog svijeta, na način na koji bi malo kome mogao pasti na pamet. Hladni tonovi sa živahnim bojama, preveliki komadi s još širim hlačama, dokoljenice za glam look, a često se zaigra udarnom kombinacijom živahnih, komplementarnih boja  koje savršeno kombinira uz malo ‚’normalnije’ komade.

@emilisindlev

 

@emilisindlev

 

@emilisindlev

 

@emilisindlev

No, ono što je čini pravom modnom ikonom, zbog čega je vole mase, upravo je ta njena razigranost i ignoriranje isključivo visoke ili pak upečatljive ulične mode. Kod nje nema jasne linije, a opet, baš sve što skombinira jasno pokazuje da se stilovi i cijene mogu itekako dobro kombinirati. I time što tako originalno nosi popularne odjevne komade čine je toliko različitom, a opet toliko sličnom svima nama.

@emilisindlev

 

@emilisindlev

 

@emilisindlev

 

@emilisindlev

 

@emilisindlev

 

@emilisindlev

Foto: Instagram

 


Hzzo


Slični članci