Make your day different

Logo Cover

FOTO: U novoj Max&Co kolekciji (i u oblacima!) uživale su Vanja Horvat, Mirna Zidarić, Ljiljana Vinković i brojne druge dame..

Novu proljetnu kolekciju Max&CoSky is the limit’, koja je jučer predstavljena u Zagrebu, predstavile su ambasadorice Jelena Veljača, Petra Kurtela, Ana Radišić i Ana Bainger utjelovivši četiri modna stila. Kolekcija se se sastoji od mini kolekcija u stilovima ‘dreamer’, ‘city girl’, ‘part girl’ i ‘free spirit’. U ugodnom popodnevnom druženju uz Meet Mia kolačiće, kokice, šećernu vatu, balone u obliku oblaka i prekrasno uređenje Funtastic eventsa uživale su brojne dame iz društvenog i javnog života poput Vanje Horvat, Mirne Zidarić, Iris Androšević Pinjuh, Jane Fabijanić, Ade Berber, Ljiljane Vinković, Barbare Repe i mnogih drugih.

Jučer je u zagrebačkoj Teslinoj ulici u veseloj atmosferi proslavljen dolazak pravog proljeća te je predstavljena nova, proljetna Max&Co kolekcija. Pod geslom ‘Sky is the limit’ koji je ujedno i naziv kolekcije koja slavi žene i poručuje im kako im je samo nebo granica. Proljetna kolekcija je podijeljena u 4 dijela, odnosno četiri stila koji su razvrstani pod tipove i modne osobnosti: ‘dreamer’, ‘party girl’, ‘city girl’ i ‘free spirit’.  Svaki od ova četiri tipa predstavlja jedan modni stil tipičan za Max&Co u kojem mix&match tehnikom kreiranja lookova i odjevnih komada dobiamo jedinstvene modne kombinacije.

Ova četiri stila predstavile su četiri ambasadorice odabrane prema svojim modnim osobnostima, tako je Petra Kurtela zasjala u ulozi sanjive ‘dreamer’ djevojke u dijelu kolekcije u kojem prevladavaju bijela i žuta boja, lagani uzorci, ali i klasična crna i crvena. Nježni cvijetni print i romatika te ženstveni detalji glavne su odlike ove mini kolekcije.

Petra Kurtela

Slobodni modni duh, odnosno ‘free spirit’ nesputani dio kolekcije predstavila je Jelena Veljača koja je zasjala u prekrasnom cvijetnom kombinezonu uzorka inspiriranog 70-im godina s kojim ne možete proći nezamijećeno. Free spirit dio kolekcije sastoji se od odvažnih i uočljivih  komada jačih i žestokih uzoraka gdje je kombinezon zvijezda kolekcije, a prevladavaju plava i roza boja.

Jelena Veljača

‘Party girl’ predstavljala je Ana Radinić koja je zasjala u haljini koja je sve ostavila bez daha. Party girl dio kolekcije namijenjen je za odvažne koji se ne boje boja. U ovom dijelu kolekcije naglasak je na ženstvenim linijama, a zvijezda je haljina srednje dužine.

Ana Radinić

Ana Bacinger utjelovila je gradsku djevojku, ‘city girl’ dio kolekcije preplavljen je jeansom, plavim i bijelim kombinacijima, kratkim suknjama, košuljicama, bodijima, odijelima. Zvijezda dijela kolekcije haljina plavo-bijelog životnjskog uzorka.

Ana Bacinger

 

Ambasadorice kolekcije

U modnom smislu MAX&Co. predstavlja brand u kojem ne postoje ograničenja pa je stoga “Sky is the limit” slogan koji ga savršeno opisuje.
Pogledajte foto galeriju:

 

Suzy Josipović i Vanja Horvat

 

Iris Androšević

 

Suzy Josipović i Vesna Kotlar

 

Ljiljana Vinković, Sandra Marković, Vesna Miletić, Sandra Njavro, Mirna Zidarić

 

 

Foto: Tomislav Brdjanović

 


Hzzo


Slični članci