Make your day different

Logo Cover

Svečanom predstavljanju autobiografije Luke Modrića nazočili brojni uglednici, supruga Vanja blistala od ponosa…

Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, sinoć je doživio ovacije na Rujevici nakon što je s Hrvatskom osigurao plasman na Euro 2020. godine, a dan kasnije dočekale su ga stotine obožavatelja na sajmu knjiga Interliber. Luka Modrić uz suautora knjige, dugogodišnjeg novinara Sportskih novosti, Roberta Matteonija, odradio je promociju svoje autobiografije, u kojoj je otkrio brojne detalje iz svog života, od djetinjstva, do igračkih dana. A sve je kulminiralo na večerašnjem predstavljanju autobiografije ‘Moja igra’ Luka Modrić u Esplanadi, gdje je govorio o svom djetinjstvu, odnosu s ocem ali i supruzi Vanji za koju kaže da mu je najveća podrška

Luka Modrić iza sebe ima još jedan dan za pamćenje. Nakon što je na Interliberu izazvao veliko zanimanje obožavatelja za svoju autobiografiju ‘Moja igra’, na redu je bilo i predstavljanje na svečanoj promociji u zagrebačkom hotelu Esplanada.

 
 
 
 
 
 
Luka Modrić sa suprugom Vanjom i djecom: Ivano, Sofia i Ema

 

Luka Modrić

Za atmosferu u Esplanadi pobrinuo se televizijski voditelj i glumac Tarik Filipović, a uz njega bio je i nekadašnji izbornik Slaven Bilić. Svečanosti su nazočili mnogi uglednici, a među njima nogometaši Mateo Kovačić i Ivan Perišić, zvijezda Real Madrida Marcelo Vieira sa suprugom Clarisse Alves, izbornik Zlatko Dalić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, aktualni izbornik Zlatko Dalić, čelni čovjek Milana Zvonimir Boban, legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević….

  Advertisement
  Advertisement
Miroslav Ćiro Blažević, Davor Šuker i Zvonimir Boban

Mjesta u prvom redu bila su rezervirana za Lukinu obitelj, oca Stipu i majku Radojku, suprugu Vanju Modrić i njihovu djecu: sina Ivana, kćeri Emu i Sofiju.

 
Vanja Modrić

 

 
 
Luka Modrić i mama Radojka Modrić

‘Vanja mi je bila najveća podrška od početka moje karijere, pogotovo u najtežim trenucima’, rekao je okupljenima između ostalog Luka Modrić.

Marcelo Vieira da Silva Junior sa suprugom Clarice Alves.

‘Ovo što sam ostvario puno je više nego što sam ikad mogao sanjati. Ponosan sam na sve uspjehe. Uvijek mi se motala po glavi ideja da objavim autobiografiju, a to sam odlučio i napraviti nakon uspjeha s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu’, naglasio je Modrić i potom se još jednom svima zahvalio.

Advertisement
Advertisement

‘Svi ste vi dio mog života i svi vi imate zasluge za moju karijeru.’

Tarik Filipović i Zlatko Dalić

 

Marin Čilić sa suprugom Kristinom

 

Andreja i Hrvoje Čermak s djecom

 

Stipe Modrić, Dragan Primorac i Slaven Bilić

 

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Slični članci