Make your day different

Logo Cover

FOTO: Supruga nogometnog trenera Marijana Budimira otkrila jedno (ludo!) suprugovo iznenađenje, ali i kako su proveli dan iz snova

Proslavljeni Hajdukovac odveo je suprugu Vesnu i njihovo dvoje mlađe djece u zabavni park u Biogradu na moru gdje su uživali u rijetkim zajedničkim trenucima ovoga ljeta.

Otkako je u lipnju preuzeo  vođenje nogometnog  kluba iz Širokog Brijega, Marijanu Budimiru, 42 – godišnjem nogometnom  treneru, najviše nedostaje obitelj u Splitu. Stoga je par slobodnih dana početkom tjedna iskoristio za kratki odmor sa suprugom Vesnom i njihovom djecom, šestogodišnjom Sarom i dvogodišnjim Ivanom, kojima je tata ispunio najveću ovoljetnu želju i odveo ih u zabavni park Dalmaland u Biogradu na moru.

.

‘Bilo nam je divno! Sara i Ivan su toliko guštali da smo ostali dulje nego smo planirali.  Sve su htjeli isprobati, od  bazena do  šetnji u tematskom dijelu parka. Ivan je doslovce  ostao bez riječi kad je  vidio Transformera  u stvarnoj veličini. Jedino mi je žao što s nama nije mogao ići najstariji sin Niko koji je dobio virozicu te je ostao s bakom u Splitu. Niku i  Saru smo prvi put u ovaj zabavni park vodili prije dvije godine i od tada stalno pitaju kad ćemo opet ići’, otkrila je 40 – godišnja Vesna Budimir, dodavši da je njoj i Marijanu posjet Biogradu bio jedan od najljepših ljetnih provoda budući da zbog njihovih obaveza već godinama ne odlaze na godišnji odmor.

.

A ovo ljeto im je posebno izazovno jer bivši trener Hajdukovih juniora s kojima je proljetos osvojio srebro u Ligi prvaka mladih, od lipnja živi na relaciji Široki Brijeg – Split:

‘Bez obzira je Marijan u Hercegovini ili kao prošlih godina kući u Splitu, ne idemo na ljetovanje. Njemu rano počnu pripreme, a obiteljski se bavimo iznajmljivanjem apartmana koje nam  oduzima dosta vremena te nismo u mogućnosti ljetovati negdje daleko i na duži period. Tako da nam je ovaj posjet parku u Biogradu koji je udaljen nekih sat i pol vožnje automobilom od Splita, bio idealan izbor. I uz to je savršeno mjesto za obiteljski provod. Marijan i ja smo također uživali u svim atrakcijama, a posebno smo guštali u nedavno otvorenom  vodenom dijelu parka’, ispričala je atraktivna Budimirova supruga i bivša nogometna sutkinja, koja posjet njegovoj novoj adresi u Širokom Brijegu planira krajem ljeta.

.

Poznati supružnici priznaju da se nisu još naviknuli na odvojeni život, a omiljeni trener jako nedostaje djeci, iako nastoji svaki vikend barem nakratko doći u  Split. Zato će im svima ovaj posjet zabavnom parku u Biogradu ostati u posebno lijepom sjećanju.

Pogledajte FOTO galeriju:

.
.
.
.
.
.
.

Foto: privatni album

 


Hzzo


Slični članci