Make your day different

Logo Cover

FOTO: Što je to okupilo poznate trudnice Zlatu Mück Sušec i Nives Ivanišević, ali i brojne slavne mame Ljupku Gojić Mikić, Jelenu Veljaču…

U zagrebačkom okupljalištu Velvet Café upriličeno je prvo hrvatsko Bugaboo druženje na kojem su nazočili brojni poznati Hrvati; trudnice, mame i tate. Voditeljice Zlata Mück Sušec, Nives Ivanišević, Ivana Jelinčić, supruga Tomislava Jelinčića i blogerica Lidija Tomas Matijević u slatkom su iščkivanju prinova, poznati roditelji; glumica Petra Kurtela i fitness trener Mario Valentić  razgovarali su na temu roditeljstva, podijelili međusobno vlastita iskustva, strahove i nade, lijepe trenutke i uspomene, kao i želje za budućnost. A druženju su se također pridružile i slavne mame Jelena Veljača, Iva Radić, Ljupka Gojić, Kristina Bradač i Marija Bišćan.

Biti roditelj jedna je od najljepših, ali zasigurno i jedna od najtežih životnih uloga. Rođenjem djeteta naš život dobiva potpuno novi, dublji i potpuniji smisao te se nepovratno zaljubimo u tu sićušnu kuglicu neizmjerne sreće i veselja. Zadaće i odgovornosti majke i oca mijenjaju se i razvijaju tokom cijelog života usporedno s njihovom djecom, i premda su nam danas, zahvaljujući ubrzanom razvoju tehnologije, mnoge spoznaje o roditeljstvu dostupnije nego ikad, ne može se oteti dojmu kako postaje sve teže biti roditelj u ovom modernom i užurbanom svijetu.

Zlata Muck Susec

 

Tomislav Jelinčić sa suprugom Ivanom

 

Nives Ivanišević

Upravo tom tematikom odlučio se pozabaviti Bugaboo, jedna od najpoznatijih svjetskih kompanija specijaliziranih za dječju opremu. Vođeni mišlju o modernom roditeljstvu, osmislili su cijeli niz sjajnih globalnih evenata, na kojima se u ležernom okruženju i opuštenoj atmosferi razgovaralo o modernom roditeljstvu i kako je to biti roditelj danas.

Ljupka Gojić Mikić

 

Petra Kurtela

 

Mario Valentić

Tako je jučer, u čarobnom i relaksirajućem ambijentu omiljenog zagrebačkog okupljališta Velvet Cafe-a, upriličeno prvo hrvatsko Bugaboo druženje, na kojem su nazočili brojni poznati Hrvati; trudnice, mame i tate. Voditeljice Zlata Mück Sušec i Nives Ivanišević, glumica Petra Kurtela, fitness trener Mario Valentić, blogerica Lidija Tomas Matijević te voditelj Tomislav Jelinčić s suprugom Ivanom razgovarali su na temu roditeljstva, podijelili međusobno vlastita iskustva, strahove i nade, lijepe trenutke i uspomene, kao i želje za budućnost. Druženju su se također pridružile Jelena Veljača, Iva Radić, Ljupka Gojić, Kristina Bradač i Marija Bišćan.

 

Kristina Bradač

 

Jelena Veljača

 

Iva Radić

 

Lidija Tomas Matijević

 

 

 

 

Foto: Bojan Zibar

 Hzzo

Slični članci