Make your day different

Logo Cover

FOTO: Slavne dame uveličale prvu reviju Pharrella Williamsa kao kreativnog direktora muške odjeće francuske kuće Louis Vuitton

Američki glazbenik Pharrell Williams sredinom veljače imenovan je novim kreativnim direktorom muške odjeće glasovite francuske kuće Louis Vuitton, naslijedivši tako Virgila Abloha koji je preminuo u studenom 2021. godine. Producent i modni poduzetnik svoju prvu kolekciju predstavio je u utorak, 20. lipnja u sklopu prvog dana Pariškog tjedna muške mode. Podršku Pharrellu Williamsu, koji je ujedno tek drugi afroamerički dizajner koji je došao na ovu poziciju, iskazali su brojni celebrityji A-liste, među kojima su ambasadorica brenda Zendaya, reality zvijezda Kim Kardashian, supermodel Naomi Campbell i glazbene dive Beyonce Knowles i Rihanna…

Povodom prvog dana Tjedna muške mode u Parizu predstavljena je nova kolekcija francuske kuće Louis Vuitton, na čiju je čelnu poziciju sredinom veljače stigao američki glazbenik Pharrell Williams.

Prestižni modni događaj vrvio je od poznatih faca, a slavne ljepotice stigle su u odvažnim izdanjima – svaka u svojem stilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hadassah✨ (@zendayacolman1996)

Početkom godine američka glumica i pjevačica Zendaya Coleman postala je nova ambasadorica francuskog brenda, stoga ne čudi kako nije propustila ovaj događaj u režiji novog kreativnog direktora.

Zvijezda hit serije ‘Euphoria’ za ovu prigodu odabrala je glamurozno odijelo upotpunjeno šljokicama i različitim printevima u bijeloj, smeđoj, sivoj i crnoj boji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BURO Malaysia (@buromalaysia)

Reality zvijezda Kim Kardashian nosila je sportsku kombinaciju sačinjenu od tajica i grudnjaka upotpunjenih pikseliziranim uzorkom smeđih, tamnozelenih i maslinastih tonova, uz dodatak pripadajuće torbice oko struka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Everything Bey (@virgoyoncee)

Legendarna britanska manekenka Naomi Campbell stigla je u društvu kantautora Lennyja Kravitza, izgledajući istovremeno šik i cool u kombinaciji smeđe kožne suknje i jakne upotpunjene prepoznatljivim logotipom brenda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vogue Runways (@vogue_runwayss)

Na parišku reviju stigla je i glazbena diva Beyonce sa suprugom, reperom Jay Z-jem, trudna glazbenica Rihanna u pratnji partnera A$AP Rockyja, glumac i glazbenik Jared Leto, reperica Megan Thee Stallion, Willow i Jaden Smith.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Louis Vuitton (@louisvuitton)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci