Make your day different

Logo Cover

FOTO: Slatko izdanje Helene Minić Matanić u slatkoj food styling radionici Torterie Macaron

Torterie Macaron slastice predstavljene su u novom konceptu koji je otvoren u modernom urbanom naselju na Vrbanima, na velikoj terasi Point Shopping centra. Inspiracija za uređenje bila je tradicionalna francuska slastičarna tzv. pâtisserie koja spaja klasične elemente s pastelnim bojama interijera. U ovom je prostoru prvi puta predstavljen novi vizualni rebranding slastičarni Torterie Macaron. Glumica Helena Minić Matanić zablistala je u bijeloj haljinici koju su mnogi proglasili slatkom, upravo kao i slastice ove kultne slastičarnice

U novitete su se uvjerile i poznate gošće – glumica i blogerica  Sonja Kovač, koja se upravo vratila iz Grčke kako bi mogla uživo vidjeti novi interijer Torterie Macaron slastičarne te probati slastice koje svi hvale – ručno rađene macaronse i premium sladoled od pistacija.

Sonja Kovač

‘Uvijek sam u potrazi za novim interijerima i slasticama, tako da sam sretna što ovako nešto napokon imamo i u Zagrebu’, rekla je Sonja. Sve je isprobala i Mateja Domitrović Sabo, novinarka koju gledamo u RTL-ovom kulinarskom showu ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’

Helena Minić Matanić
Helena Minić, Ana Begić Tahiri , Sonja Kovač

Tu je bila i glumica Helena Minić Matanić koja je našla novo omiljeno mjesto za uživanje u slasticama sa svojom obitelji i prijateljima, dok se glumica Ana Begić Tahiri našla i u ulozi domaćice. Slatki zadatak nije joj teško pao, pa je predstavila bloggere koji su sudjelovali u food styling radionici s temom stiliziranja torti – Leda Bosnić, Matea Halilović i Darko Kontin tako su nam ponudili nekoliko ideja kako da jedna ukusna torta postane prava mala slatka kreacija koju prvo poželiš fotkati za Instagram, a onda u njoj i uživati.

Leda Bosnić

Leda Bosnić, autorica bloga Ledaboss, prepoznatljiva je po svojim pastelinim tonovima, a obožava šarene slastice koje redovito objavljuje na svojim profilima. Darko Kontin, autor bloga Darkova Web Kuharica, veliki je zaljubljenik u kuhanje tako da stalno isprobava neka nova jela kojima pokušava dati neki novi ‘twist’. Obožava tortu od sira, te sve lagane kremaste deserte – s njim se slaže i blogerica Matea Halilović (autorica bloga Little things by Matea) koja obožava macaronse i sladoled. ‘S Torterie Macaron sladoledom od pistacia se gotovo ništa ne može mjeriti!’, kaže Matea.

Foto: Press

 

 


Hzzo


Slični članci