Make your day different

Logo Cover

FOTO: Severina s posebnim razlogom stigla na ‘slavlje ljepote’, Iva Todorić mamila poglede u Chanelu, Daniela Gračan u najdražem društvu…

Danas, kada većina ljudi ima osjećaj da im vrijeme ‘prolazi kroz prste’, kada ne nalaze slobodne trenutke za sebe ili im se komplicirano organizirati kako neka druga obaveza ne bi patila, postoje mjesta koja zaista olakšavaju život, a tiču se ljepote.

Ono što svaka zaposlena žena traži je rješenje po pitanju ljepote i usluge koja je dostupna, precizna i kvalitetna, a opet rezultira zadovoljstvom. Toj istoj ljepoti težimo, a nepisano je pravilo kako njegovan izgled ostavlja dobar dojam i čini osobu zadovoljnijom, sigurnijom, jednostavno sretnijom.

Lorena Rusin i Severina

Trend odgođenog starenja postao je svakodnevica u raznim područjima, a pogotovo kada govorimo o metodama koje omogućavaju da se tragovi vremena izbrišu s lica. Cilj je zadržati mladolik izgled i svježinu. Angelore Centar je mjesto na kojem je svaka klijentica zadovoljna kao i prvog dana, a prvi dan je bio prije velikih deset godina kada je Lorena Rušin pokrenula svoju viziju. Prepoznata kvaliteta najveći je dokaz izvrsnosti na kojem tim iz Angelore Centra radi svakodnevno.

Iva Todorić i Lorena Rusin

Neumornim usavršavanjem i osluškujući potrebe tržišta i svojih klijentica, stvorili su jednu divnu i sigurnu luku ljepote za svakoga tko im se prepusti u ruke. Već 10 godina, Angelore Centar prepoznat je kao vodeće mjesto u području mikropigmentacije obrva i eyelinera, a eksperti su definitivno kada je riječ o trajnoj šminki usana, za koju garantiraju preporuke brojnih poznatih osoba.

Zdenka Kovačićek, Đurđica Vorkapić, Anđa Marić, Daniela Mihalić Gračan, Ema Gračan, Josipa Pavičić, Emina Pršić Prasnikar, Iva Todorić, Ankica Dobrić, Tončica Čeljuska, Jana Dužanec, Josipa Kusić te brojne druge poznate dame, nisu propustile proslavu ljepote u samom srcu Zagreba.

Severina

Splitska glazbenica Severina imala je poseban razlog dolaska na event. Naima, krsna kuma njezinog sinčića Aleksandra upravo je Lorena Rusin osnivačica Angelore Centra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Unutar svojih centara koriste njemački brend Long Time Liner kojeg i zastupaju na hrvatskom tržištu. U ovom vrhunskom centru koji djeluje u 2 grada, Zagrebu i Rijeci, moguće je isprobati i popularnu metodu Gold Standard Proffesional Plasma Pen, koja uspješno uklanja znakove starenja.

Zdenka Kovačićek

Angelore Centar već godinama nudi edukacije za profesionalno usavršavanje na polju mikropigmentacije i plasma pena, a brojne zadovoljne polaznice i polaznici, prepoznali su upravo u ovom Centru kvalitetu i stručnost edukatora.

Kako bi deseta godišnjica postojanja bila obilježena zaista posebno, Angelore donosi svojim klijentima tretman koji će po prvi puta biti viđen u Hrvatskoj. Riječ je o inovativnoj metodi pod nazivom HoMEso Therapy koju će svatko u svom domu moći koristiti i primjenjivati, a koja će donijeti revoluciju u pogledu samoodržavanja osobne ljepote.

Pogledajte FOTO galeriju:

Tončica Čeljuska
Severina i Lorena Rusin
Josipa Pavičić
Josipa Pavičić i Lorena Rusin
Josipa Kusić
Jana Dužanec i Lorena Rusin
Emina Prsic Prasnikar i Lorena Rusin
Ema Gračan
Đurđica Vorkapić
Daniela Mihalić Gračan
Daniela Mihalić Gračan i kći Ema Gračan
Ankica Dobrić
Anđa Marić
Lorena Rusin

 

Foto: Bojan Zibar

Slični članci