Make your day different

Logo Cover

FOTO: Severina na svečanom otvaranju Designer Outlet Croatia oduševila neobično dugom pletenicom

Svečano otvorenje premium outleta u Hrvatskoj začinila je Severina, a među prvim kupcima bili su Iva Radić, Sandra Bagarić, Andrea Andrassy, Damir Kedžo, Mario Petreković i Zsa Zsa. Oko 15.000 posjetitelja pridružilo se svečanom otvorenju premium outleta u Hrvatskoj, Designer Outleta Croatia, u četvrtak 21. lipnja. Prilikom rezanja ružičaste vrpce, Severina je pozvala sve posjetitelje da se prepuste čarima kupovine u trgovinama koje nude više od stotinu modnih i lifestyle brandova po outlet cijenama, od 30 % do 70 % nižima u odnosu na preporučene maloprodajne cijene tijekom cijele godine.

U jedinstvenom okruženju i arhitekturi outleta inspiriranoj hrvatskoj regijama, među prvima koji su uživali u kupovini poznata su lica iz hrvatskog javnog života, među kojima i Iva Radić, Sandra Bagarić, Andrea Andrassy, Damir Kedžo, Mario Petreković, mlada glazbenica Zsa Zsa te poznate hrvatske dizajnerice, Đurđica Vorkapić i Ksenija Vrbanić.

Splitska glazbenica Severina potrudila se da i ovoga puta ukrade svu pažnju besprijekornim stylingom. S zanimljivom pletenicom na glavi i u vatreno crvenoj suknji to joj je uspjelo iz prve. Svaki njezin styling prati i pažljivo odabrana torbica, a ovoga puta bila je to prozirna trendy torbica, ukrašena zakovicama i s potpisom Valentina.

Svecano otvorenje Designer Outlet Croatia. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Nakon uživanja u posebnim popustima povodom otvorenja koji su išli i do 70 %, a trajat će tijekom prvih tjedana te istraživanja bogate gastronomske ponude outleta, brojni posjetitelji i zaljubljenici u modu pridružili su se besplatnom koncertu Severine. Publika je uživala u premijernoj izvedbi uživo njezine nove balade ‘Unaprijed gotovo’.

Sandra Bagarić

 

 

 

Foto: Press


Slični članci