Make your day different

Logo Cover

FOTO: Selena Gomez na zelenom tepihu očarala efektnom kombinacijom koja je izazvala brojne užarene komentare…

Selena Gomez, pop zvijezda i bivša Disneyjeva zvijezda, promovira novi film ‘Dolittle’ s glumcem Robertom Downeyjem Jr.-om u glavnoj ulozi, a na zelenom tepihu svečane premijere filma u Los Angelesu svojom je (ne)običnim modnim izdanjem pokazala jednu novu modnu zaigranost

Američka glazbenica Selena Gomez trenutno promovira novi film ‘Dolittle’ s glumcem Robertom Downeyjem Jr.-om u glavnoj ulozi, a na svečanoj premijeri filma u Los Angelesu svojim je modnim odabirom – oduševila.

 
 
 
 
 
 
@theworldoffashion2

U novom filmu o slavnom veterinaru Dolittleu posudila je glas žirafi imena Betsy, a na svečanoj premijeri u Los Angelesu svu pozornost uspjela je ukrasti zanimljivom kreacijom s potpisom francuske modne kuće Givenchy, koja se sastoji od ružičaste dolčevite i glamurozne crne suknje iz nove kolekcije. A o njezinom se modnom odabiru ne prestaje raspravljati na društvenim mrežama.

@theworldoffashion2

Zanimljivu kreaciju s još zanimljivijom kombinacijom boja začinila je visećim dijamantnim naušnicama brenda Messika Paris.

  Advertisement
  Advertisement

U sklopu promocije filma ‘Dolittle’ 27 – godišnja glazbenica je u intervjuu za časopis WSJ ponovno pričala o svojoj borbi sa psihičkim problemima, otkrivši nepoznate detalje o stvarima koje su je mučile i liječenju koje joj je u svemu ponajviše pomoglo.

 
@dovvney
@dovvney

‘Napokon sam postala svjesna da imam psihičkih problema i, iskreno, za mene je to bilo pravo olakšanje. Shvatila sam da postoji način da dobiješ prijeko potrebnu pomoć i da pronađeš ljude kojima vjeruješ. Dobila sam i prave lijekove, a moj se život u potpunosti promijenio’, priznala je dodavši kako je napokon spremna krenuti dalje.

 
 
@theworldoffashion2

Foto: Instagram

Advertisement
Advertisement

Slični članci