Make your day different

Logo Cover

FOTO: Samozatajna Elin Kostelića izazvala salve smijeha objavom o ‘zaboravnom’ suprugu Ivici: ‘Jednom i nikad više…’

Samozatajna Elin Kostelić rijetko objavljuje na društvenim mrežama, a tada uglavnom dijeli zanimljive dogodovštine iz svakodnevnoj života. Nekadašnja skijašica proslavila je 35. rođendan koji će joj, zahvaljujući suprugu i alpskom skijašu Ivici Kosteliću, zauvijek ostati u posebnom pamćenju. Iako bi mnogi očekivali kako je riječ o spektakularnom rođendanskom iznenađenju, istina je zapravo sasvim suprotna. Ivica se odlučio javno našaliti na račun vlastitog propusta, čime je iznova osvojio svoju suprugu, koja je i sama podijelila njegovu objavu i izazvala salve smijeha…

Nekadašnja skijašica Elin Kostelić napunila je 35 godina, a taj važan događaj, čini se, uspio je promaknuti njenom suprugu Ivici Kosteliću.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Naime, pet godina stariji proslavljeni alpski skijaš na Instagram Storyju našalio se na račun vlastite pogreške, a njegov potez toliko se svidio supruzi, da je i sama odlučila podijeliti njegovu objavu na svom profilu.

@ivicakostelic

‘Najbolji način da zapamtiš ženin rođendan je da ga jednom zaboraviš’, poručio je jedan od najsvestranijih skijaša današnjice i uz to dodao: ‘Samo jednom i nikada više’.

Mudrim, ali urnebesnim potezom Ivica je nasmijao suprugu i mnogobrojne obožavatelje do suza, ali i pokazao da na originalan način za ispraviti pogrešku.

 
Instagram / Instagram Story

Usprkos pandemiji koronavirusa, 2020. godina za obitelj Kostelić jedna je od najposebnijih i najljepših.

Naime, krajem ožujka obitelj poznatog para postala je bogatija za dvije članice – blizanke Kate i Jane, koje su na svijet stigle u Petrovoj bolnici, i to samo dva dana prije nego li Zagreb pogodio snažan potres.

@ivicakostelic

Osim novopridošlih kćerkica, Elin i Ivica Kostelić ponosni su roditelji i dvojice sinova, petogodišnjeg Ivana i Leona koji će u kolovozu navršiti četiri godine.

Rođena Islanđanka potpuno se prilagodila hrvatskom stilu života, koji se znatno razlikuje od onog u njenoj rodnoj zemlji. Ipak, nedavno je otkrila kako nema ništa protiv toga te kako je vrlo sretna uz svog supruga i djecu.

@ivicakostelic

‘Na Islandu je najnormalnije da žena radi kad je trudna i do 36-tog tjedna. S druge strane najnormalnije je da i muž uzima porodiljni dopust i čuva bebu. Ovdje muškarac zaradi, a žena je doma. Nije to ništa strašno, ne znači da je to bolje ili lošije. To je jednostavno tako. Ja sam isto kod kuće s djecom i lijepo mi je. Normalno da ću ja usisavati i kuhati kad sam već doma. Suprug nije doma, a neka on onda zaradi i donese lovu’, ispričala je Elin u intervjuu za Narodni Radio.

Foto: Instagram

Slični članci